« Bani

Cum supravietuiesti in sezonul nuntilor?

E iarasi vara, sezonul nuntilor prin excelenta.

Dar in economia grea din zilele noastre, va trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa spui da la o invitatie.

Costurile cadourilor, cele de transport si banii dati pe rochie se aduna rapid, mai ales cand ai multi prieteni care vor sa intemeieze o familie. Urmeaza aceste sfaturi pentru a trece de sezonul nuntilor fara sa acumulezi datorii sau sa pierzi din numarul prietenilor.

Cumpara inteligent

Fa munca de detectiv: cauta cadoul de nunta din vreme, cand poti sa prinzi reduceri si sa gasesti ceva frumos la un pret incredibil de mic. Iti trebuie rabdare, dar merita!

Schimba-ti planurile de vacanta

In loc sa alegi intre a merge la nunta unei prietene si a pleca in concediu, de ce sa nu le combini? Nunta e in weekend, asa ca pleaca cu cateva zile mai devreme si distreaza-te, petrece cateva zile la soare, la piscina, prin muzee, parcuri etc. Astfel, la nunta vei arata odihnita si fericita.
Adopta moda care ti se potriveste, nu care e la moda!

Nu trebuie sa mergi la fiecare nunta cu vestimentatie noua! Cumpara una-doua piese de baza, care iti vin turnate si care se potrivesc in mai multe ocazii. O rochita ar fi potrivita, pe care o poti accesoriza in diverse feluri: palarie, sal, accesorii amuzante.

Fa echipa

Daca mai ai prieteni care merg la aceeasi nunta, fa echipa cu ei la cadouri si la costurile de transport. Mergeti impreuna cu masina si impartiti costurile in doua.

Newsletter Ele.ro