« Stiri Cariera

Ce documente iti sunt necesare pentru un credit pe firma, fara garantii?

Una dintre condițiile esențiale pentru dezvoltarea afacerii tale este găsirea soluțiilor potrivite de finanțare. Fie că vorbim despre finanțarea firmelor mici, aflate la început – sau cele care își doresc să se dezvolte sau despre finanțarea unei companii medii sau mari, există, cu siguranță, soluții adaptate prin care acestea să găsească banii de care au nevoie pentru a face pasul următor.

De multe ori, aceste soluții vin din zona bancară – iar pentru o afacere aflată la început, un credit pe firmă, fără garanții, ar putea fi soluția optimă.

Creditul EaSI fără garanții, soluția Patria Bank pentru afacerile mici

Creditul EaSI de la Patria Bank a fost conceput finanțarea microîntreprinderilor din România care au maxim 9 angajați, între 1 și 15 ani de activitate și maxim 2 milioane euro cifră de afaceri pe an. Creditul poate fi folosit atât pentru finanțarea activității curente, cât și pentru achiziția de bunuri sau diverse investiții imobiliare sau pentru achitarea restanțelor la bugetul de stat.

Prin creditul EaSI fără garanții de la Patria Bank">creditul EaSI fără garanții de la Patria Bank poți obține până la 115.000 de lei, ce vor fi rambursați în rate egale, personalizate. Pentru accesarea acestui credit nu ai nevoie de avans, iar comisionul de rambursare este zero pe toată durata creditului.

Cu creditul EaSI fără garanții beneficiezi de condiții flexibile: rambursarea creditului poate fi planificată în funcție de sezonalitatea afacerii tale, iar limita de credit este stabilită luându-se în considerare toate veniturile.


De ce documente ai nevoie pentru a obține creditul EaSI fără garanții?

Această facilitate de creditare beneficiază de o garanție europeană gratuită, ce acoperă 80% din valoarea creditului, iar Patria Bank nu solicită garanții suplimentare pentru diferența de 20%. Așadar, afacerea ta nu trebuie să vină cu garanții reale.

Pentru a obține acest credit vei avea nevoie în primul rând de documentele de înființare ale firmei și de cele financiare. Consultanții Patria pot solicita, de asemenea, și alte documente, așa cum sunt diverse contracte și autorizații ale companiei. Întregul proces a fost conceput pentru a simplifica la maxim procedura de acordare: antreprenorii sunt ocupați cu business-urile lor, creditul EaSI fiind conceput pentru a-i susține printr-o procedură de acordare simplă și clară.

Dacă ai nevoie de un plus de informații în legătură cu creditele Patria Bank pentru finanțarea unor firme mici">creditele Patria Bank pentru finanțarea unor firme mici, contactează-ne! Consultanții noștri sunt prietenoși și îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a simplifica întregul proces de creditare, dar și pentru a alege varianta cea mai potrivită companiei tale.

Vei putea alege creditul care se potrivește cel mai bine business-ului tău, fie că este vorba despre creditul EaSI fără garanții sau despre creditul pentru investiții Patria Micro">creditul pentru investiții Patria Micro, prin care poți obține o finanțare mai mare, de până la 200.000 de euro, pentru care sunt acceptate numeroase tipuri de garanții.

Newsletter Ele.ro