« Stiri Cariera

Summer Camp "Changing Shoes" training antreprenorial altfel

Daca nu esti niciodata personajul principal din poveste, inca nu ai invatat cum se pronunta NU,vorbesti si ai impresia ca nimeni nu te aude, ai impresia ca existi doar ca sa alegi neghina din mazare atunci VINO si invata cum se ajunge la bal, cum sa te integrezi si sa socializezi la locul de munca sau cum sa le vorbesti oamenilor pe intelesul lor. Invata cum sa fii mai bun in domeniul in care activezi. Invata cine esti tu si cum functionezi.

DC Catalyst, companie romaneasca de training antreprenorial si executive coaching specializata in PCM, te invita la prima editie a taberei de vara "Changing Shoes - exercitii de empatie cu simpatie", o saptamana in aer liber dedicata terapiei de grup si comunicarii.

Un program de coaching iesit din tiparele trainigurilor clasice in care participantii vor invata cum sa comunice deschis si sa gaseasca solutii optime, cum isi pot imbunatatirelatiile de cuplusau de familie, cum sa isi creasca toleranta la stres sau cum pot reduce conflictualitatea acasa sau la serviciu prin exercitii practice.


Tabara se va desfasura in perioada 6 - 12 iulie, in comuna Vulcan, judetul Brasov. Corturile vor inlocui confortul casei iar focul de seara va aprinde discutiile. Trainer si coach va fi psiholog Daniela Ciobotar, specializat in dezvoltare profesionala si personala. A primit acreditarea PCM (Process Communication Management) urmand cursul de formare in Anglia cu John Parr, Certifying Master Trainer, in 2005 s-a alaturat scolii franceze E.E.P.S.S. (Ecole Europeene de Psichotherapie Socio et Somato Analytique) condusa de Richard Mayer.
Modelul Process Communication a fost dezvoltat in anii '70 de Dr. TaibiKahler, psiholog clinician, care a studiat, secunda cu secunda, tiparele comportamentale ale oamenilor. Acest model este folosit in toate domeniile, de la recrutarea, pregatirea astonautilor pentru NASA sau conceperea discursurilor lui Bill Clinton.

Mai multe informatii gasiti pe http://dc-catalyst.ro/blog/

Newsletter Ele.ro