« Stiri Politic

Adrian Nastase, despre cat de sfasietor este sa nu-ti poti imbratisa copiii sau sotia

Fostul premier Adrian Nastase, eliberat luni din Penitenciarul Jilava, a dorit sa le multumeasca celor care i-au fost aproape in perioada dificila petrecuta in inchisoare, prin intermediul unui mesaj postat pe blogul personal.

Nastase a marturisit ca, cel mai greu lucru nu a fost privatiunea de libertate fizica, ci lipsa de libertate a gandirii, lucru ce-l macina de mai multi ani.

Ultimele luni au fost poate cele mai grele din viata mea, nu doar din cauza privatiunilor la care am fost supus, cat mai ales din cauza senzatiei pe care am avut-o, pe care o am de fapt de mai multi ani, ca gandirea libera a devenit un lux, a scris Adrian Nastase.

Acesta a continuat, afirmand ca isi doreste ca in perioada imediat urmatoare sa stea alaturi de familie si de cei dragi, care i-au lipsit atat de mult in aceasta perioada.

Nu intelesesem pana acum in mod deplin cat de sfasietor poate fi sa nu iti poti imbratisa copiii sau sotia de fiecare data cand doresti sa faci acest lucru si sa numeri fiecare secunda pana o vei putea face.


Va multumesc pentru sprijinul nepretuit pe care mi l-ati acordat in aceasta perioada, dar si in anii care au precedat evenimentele de anul trecut si va asigur ca nu voi renunta sa lupt pentru valorile in care cred
, a mai notat fostul prim-ministru.

Adrian Nastase a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, luni seara, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de doi ani de inchisoare.

Nastase a fost asteptat de fiul sau mai mare, Andrei, si de mai multi bodyguarzi. Nu a dat declaratii jurnalistilor, insa a promis ca le va raspunde la intrebari peste cateva zile, deocamdata dorind sa se linisteasca si sa petreaca cateva zile alaturi de familie.

Newsletter Ele.ro