« Stiri Politic

EBA a refuzat sa mai apara in editia speciala de Paste a emisiunii "Dansez pentru tine". Motivul este incredibil!

PRO TV pregateste un show de senzatie pentru sarbatorile pascale, avand ca invitati nume sonore atat din scena politica romaneasca, cat si din lumea mondena.

In cadrul acestui show trebuia sa-si faca aparitia si Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui. Elena isi luase in serios rolul si, alaturi de Vova, unul dintre membrii trupei de balet Edi Stancu, s-a pregatit intens cateva zile la rand, la studiourile Buftea, pentru aparitia pe scena emisiunii-concurs.

O tara intreaga astepta sa o vada pe fiica presedintelui pe scena, dar aceasta a hotarat sa renunte, pentru ca la urechile ei a ajuns informatia ca va fi colega de platou cu Vica Blochina.


Motivul pentru care EBA nu vrea sa urce pe aceeasi scena cu Vica este scandalul pe care l-a provocat fosta balerina, cand a povestit in timpul unei emisiuni ca ar fi fumat marijuana cu Syda, sotul Elenei Basescu.

"Ori eu, ori ea! Nu pot sa particip la o emisiune alaturi de o persoana care, in trecut, a incercat sa tarasca intrun scandal legat de droguri si de substante halucinogene numele sotului meu. M-am pregatit, m-am antrenat, dar nu mai dansez!", le-a spus EBA producatorilor show-ului.

Newsletter Ele.ro