« Stiri Politic

Elena Udrea, anunt bomba despre Traian Basescu!

Elena Udrea a anuntat, in cadrul unei emisiuni TV, ca fostul presedinte al Romaniei ar putea candida la Primaria Capitalei.

Vestea este una surprinzatoare, insa ramane de vazut ce sanse are fostul presedinte sa castige din nou fotoliul de primar.

"Acum, eu nu am un plan de a face politica. Nu imi trece prin cap sa candidez la Primaria Capitalei. E un scenariu la nivel de fantezie.Traian Basescu nu a luat nici o decizie referitor la acest aspect. Teoretic exista posibilitatea sa candideze la Primaria Capitalei. Basescu ar castiga. Avem lideri politici slabi, timorati. Daca vom avea candidati marionete asa cum am avut la presedintie, pe modelul Iohannis, personal nu vad alta solutie decat sa candideze Basescu. Nu vad cu cine sa se compare intr-o lupta pentru Primaria Capitalei", a declarat Udrea, aseara, la Romania TV.
Ea a mai dezvaluit ca se intalneste des cu fostul presedinte al tarii si ca se afla in aceleasi relatii ca inainte.


"Ieri (n.r. marti) m-am intalnit ultima data cu Traian Basescu. Am vorbit despre motiunea de cenzura, despre o multime de alte lucruri. Ce poti sa spui despre o motiune total nepregatita," a povestit fosta membra a PMP.

Newsletter Ele.ro