« Stiri Politic

Gabi Firea, dezvaluiri din casa lui Gigi Becali: 'Hagi plangea in hohote, sora nasului a lesinat'

Arestarea lui Gigi Becali este subiectul fierbinte al acestei saptamani si toate declaratiile apropiatilor lui Becali legate de momentul in care acesta a plecat spre arest pentru trei ani, sunt cutremuratoare.

Invitati in emisiunea 'Acces Direct', finii lui Becali, Gabi Firea si Florentin Pandele au povestit clipele de groaza traite de familie in momentul in care latifundiarul a plecat spre inchisoare.

Era toata famlia acolo. Copiii plangeau, sora nasului a lesinat. Cred ca mama lui era cea mai puternica. Probabil spunea o rugaciune in gand. M-a marcat insa Gica Hagi, care era si el acolo. Gigi Becali i-a imbratisat pe toti, a iesit, Lutu cara un geamantan, iar Hagi era undeva langa mine... Avea o stare care m-a marcat., a povestit Florentin Pandele.

Gabriela Firea a completat declaratia sotului ei:

Hagi plangea in hohote. Asa simteau de altfel toti cei de acolo. Luminita, sotia lui, spunea ca vrea sa mearga la el, dar el i-a spus sa nu mearga, pentru ca nu vrea sa fie vazut de sotie sau copii intr-o astfel de situatie.


Familia latifundiarului din Pipera, discreta ca de obicei, nu a facut nicio declaratie, sotia si fetele lui Becali preferand sa stea departe de ziaristi si de camerele de luat vederi.

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, s-a rezumat la a posta un mesaj pe contul sau de Facebook prin care isi roaga prietenii sa nu-i mai puna intrebari.

Mama lui Gigi Becali, Alexandra Becali, in varsta de 83 de ani, a spus pentru Antena 1: A fost curajos ieri (n.r. - luni), normal.

Gigi Becali a fost condamnat definitiv, pe 20 mai, de instanta suprema, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Newsletter Ele.ro