« Stiri Politic

Gigi Becali e la pamant! Uite-l cum plange in duba politiei! FOTO

Desi Gigi Becali spunea in urma cu ceva timp ca s-a resemnat si isi accepta statutul actual de detinut, in realitate sistemul de detentie l-a doborat pe omul de afaceri.

In aceasta dimineata Gigi Becali a fost prezent la Tribunal, acolo unde s-a judecat cererea de recurs a prelungirii pedepsei sale cu inchisoarea cu inca sase luni. Sedinta s-a solutionat favorabil pentru latifundiarul din Pipera, instanta hotarand ca cererea sa fie respinsa, iar rejudecarea ei sa se faca pe data de 10 octombrie.

Emotionat si fericit pentru hotararea judecatoreasca favorabila, inainte de a iesi din sala, Becali a tinut un mic discurs.

Cine este Luminita, femeia care ii sta alaturi lui Gigi Becali de 30 de ani


"Vreau sa multumesc dupa atatea lanturi si zabrele ca vad si eu o instanta de judecata cu zambete pe buze, dreapta si corecta. Si multumesc lui Dumnezeu ca am si eu parte de o judecata dreapta! In sfarsit am si eu parte de un complet de judecata corect. Daca as fi cerut suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, mi-ati fi acordat-o", a spus Gigi.

In momentul in care a intrat in duba politiei, pentru a fi dus inapoi la penitenciar, Becali a izbucnit in plans, complesit de emotii. Imaginile au fost surprinse de cei de la Romania TV.

Newsletter Ele.ro