« Stiri Politic

Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: "Atat Iohannis, cat si Citu pur si simplu au innebunit"

Ludovic Orban a avut recent o reactie uimitoare la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Fostul presedinte PNL l-a atacat dur pe seful statului, dupa ce a incheiat orice parteneriat cu acesta. 

Ludovic Orban a declarat ca nu il mai recunoaste pe Klaus Iohannis si este de parere ca ”a luat-o razna complet, parcă a uitat că este preşedinte şi se comportă ca un turist străin care se află în România”.

”Trăim în România, o ţară frumoasă cu oameni frumoşi, doar că avem un preşedinte care a luat-o razna complet, care parcă a uitat că este preşedintele României şi se comportă ca un turist străin care se află în România, ignorându-şi complet obligaţiile pe care le are faţă de cetăţenii români şi acţionând împotriva intereselor României, în mod evident”, a afirmat Ludovic Orban la Realitatea Plus.

Ludovic Orban nu s-a oprit aici si a precizat ca in opinia lui Klaus Iohannis nu isi va termina acest mandat ca presedinte al Romaniei si spune că este principalul vinovat pentru criza politică din România deoarece el a fost cel care a decis să nu mai fie refăcută coaliția dintre PNLși USR.


”Preşedintele Iohannis are un comportament care nu mai are nicio legătură cu comportamentul pe care l-a avut atât timp cât noi am fost în parteneriat. Cred că nu-şi termină mandatul, vă spun sincer”, a mai afirmat Orban.Ludovic Orban are serioase semne de întrebare acum și legat de creșterea economică, despre care spune că ”nu este foarte sănătoasă”, deoarece nu se bazează pe motoare sănătoase de creştere, ci pe creşterea consumului. 

”Dacă vă uitaţi, Forin Cîţu nu mai trăieşte în realitatea noastră cotidiană. Realitatea noastră de zi cu zi este să te duci să faci un plin, să plăteşti o factură, să te duci să faci cumpărăturile la piaţă că vezi că toate preţurile au crescut. Atât Iohannis, cât şi Cîţu, cât şi cei din jurul lui Cîţu, pur şi simplu au înnebunit”, mai spune Orban.Ludovic Orban își pune cenușă în cap și recunoaște că are și el partea sa de vină. ”Am şi eu partea mea de răspundere. Cred că tot ce am făcut în ultimele patru luni jumate cred că arată categoric că sunt împotrivă şi că nu vreau să fiu părtaş la nebunia din ultimele patru luni”, a adăugat fostul lider liberal.

Newsletter Ele.ro