« Stiri Politic

Monica Lewinsky a vorbit in premiera despre relatia cu Bill Clinton: "Regret profund ce s-a intamplat"

Monica Lewinsky, care a avut o relatie amoroasa cu Bill Clinton, a vorbit pentru prima data despre acest subiect pentru revista Vanity Fair. Lewinsky a spus ca "regreta profund" ceea ce s-a intamplat intre ea si fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Monica Lewinsky s-a hotarat sa vorbeasca despre relatia amoroasa pe care a avut-o cu fostul presedinte al SUA. Materialul va fi publicat online pe site-ul revistei Vanity Fair pe 8 mai, dar cateva fragmente din acest material au fost deja publicate.

"Eu regret profund ce s-a intamplat intre mine si presedintele Clinton", spune fosta functionara de la Casa Alba.

Monica Lewinsky a hotarat, dupa zece ani, sa rupa tacerea pentru a pune capat tuturor speculatiilor: "Sunt hotarata sa am un sfarsit diferit la povestea mea", spune Lewinsky.

Sustinand ca aventura sa cu Clinton a fost una consimtita intre doi adulti, Lewinsky spune ca umilirea publica pe care a suferit-o in urma scandalului i-a schimbat pentru totdeauna directia vietii.

"Sigur, seful meu a profitat de mine, dar intotdeauna o sa raman ferma in aceasta privinta: a fost o relatie consensuala. Orice 'abuz' a venit ulterior, cand am fost facuta tap ispasitor, cu scopul de a-si proteja pozitia sa puternica", a declarat Lewinsky.


Monica Lewinsky a precizat ca, dupa acest scandal a avut foarte mult de suferit, inclusiv in cariera si multi angajatori au refuzat-o din cauza trecutului sau.

"Poate spunandu-mi povestea voi fi capabila sa ii ajut pe altii in cele mai grele momente de umilire", a mai declarat Lewinsky justificand astfel hotararea pe care a luat-o, aceea de a vorbi despre ceea ce s-a intamplat la Casa Alba.

Aceasta a mai spus ca, in momentul in care stirea despre aventura sa cu Clinton a aparut, in 1998, nu doar ca a devenit cea mai umilita persoana din lume, dar, "multumita Drudge Report, am fost probabil si prima persoana a carei umilinta globala a ajuns pe internet".

Foto: vanityfair.com

Newsletter Ele.ro