« Stiri Politic

Razboiul din spatele celor doi candidati la presedintie: Confruntarea Daciana Sarbu - Carmen Johannis

Razboiul pentru presedintie nu se da doar intre Klaus Johannis si Victor Ponta, ci si intre cele doua sotii ale contracanditatilor: Carmen Johannis si Daciana Sarbu.
Prima doamna trebuie sa aiba o tinuta ireprosabila si un comportament extrem de elegant, iar intre cele doua sotii lupta pare una destul de stransa.

Daciana Sarbu a aparut in politica ca o femeie obisnuit, usor stearsa, insa ambitia pe care o avea i se citea in ochi, asa ca in scurt timp a devenit o prezenta din ce in ce mai vizibila si mai activa pe scena politica. La inceput, ea parut o doar ca o simpla blonda, fata de bani gata.

"Toti avem tendinta sa judecam dupa prima impresie. Punem o eticheta si judecam in functie de ea. Asta s-a intimplat, sunt convinsa, cu cei care m-au catalogat drept "fata lu' tata" (n. Ilie Sarbu). Si au spus multe alte rautati, ca de exemplu ca sunt blonda, inalta si cam aici s-a oprit Dumnezeu cu darurile", spunea in revista Tango, in urma cu cativa ani, sotia lui Ponta.

Pana sa ajunga blonda sexy de astazi, Daciana Sarbu a trebuit sa lucreze mult la imaginea sa. "La inceputul carierei mele, aveam cu 15 kilograme mai mult si eram bruneta. Si nu m-am gindit niciodata pana atunci sa ma fac blonda si in nici un caz sa slabesc. Am slabit pentru ca am resimtit socul mutarii in Bucuresti. Plus ca am ajuns la concluzia ca nu mai puteam fi in starea aceea. A fost un an si jumatate in care mancam putin, am facut sport. Am ajuns sa ma vopsesc blond pentru ca am incercat mai multe variante, dar mi-a placut culoarea asta. N-am tinut cont despre ce se spune despre blonde. Inainte, nu eram un om usor de observat, nu ieseam in evidenta. Dar m-am simtit bine cu mine si asa. Foarte multa lume nici nu ma mai recunoaste", a mai spus Daciana in presa.

S-a iubit cu Morar si cu Turcescu

Dupa ce a lucrat la imaginea sa, Daciana Sarbu a intrat in PSD si de aici si-a facut simtita prezenta la tot felul de evenimente mondene. In 2005, la un "Targ de barbati", l-a cunoscut pe Mihai Morar! L-a licitat atunci si l-a castigat in dauna cantaretei Carmen Serban, iar, intr-un final, a ramas impreuna cu el timp de patru luni. Relatia nu a mers, asa cum nu a functionat nici cea cu Robert Turcescu, un alt om de televiziune apreciat al acelor vremuri. Dupa o vreme insa, lucrurile s-au limpezit in viata ei sentimentala.

Daciana l-a intalnit pe Victor Ponta, cu care s-a casatorit, in mare secret, in China. "November Rain este melodia mea favorita din liceu, cand eram fan Guns N'Roses, dar cantecul pe care eu si Victor am dansat primul dans la nunta noastra este "Te iubesc, femeie", piesa lui Stefan Banica Jr", a declarat doamna Ponta, care are, acum, cu premierul, o fetita foarte frumoasa.Carmen Johannis

Carmen Johannis, in varsta de 54 de ani, este casatorita de 25 de ani cu actualul candidat al Aliantei Crestin-Liberale.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea studentiei, prin intermediul unor prieteni comuni, iar intre ei a fost dragoste la prima vedere. Cu toate acestea, Carmen si Klaus s-au casatorit abia dupa 7 ani de relatie.

"Daca se intalnesc doi oameni care se plac si se inteleg, restul devine irelevant", a povestit Iohannis, care sustine si faptul ca sotia sa este si motivul pentru care a decis sa ramana in Romania, in vreme ce intreaga lui familie, parintii si sora, au emigrat in Germania la inceputul anilor '90.

Carmen Johannis are o silueta perfecta si este mereu in centrul atentiei la evenimentele mondene, aprofundeaza limba franceza de cativa ani, este amatoare de teatru, o admira pe Michelle Obama si nu are profil de Facebook.

Sursa: Acasa.ro

Newsletter Ele.ro