« Stiri Politic

Stefan Banica, prima declaratie dupa plecarea din Pro TV: "Nu m-am certat cu nimeni"

Dupa 12 ani in care a lucrat la PRO TV, Stefan Banica a inceput un nou capitol in viata lui profesionala, colaborarea cu Antena 1. Banica a facut primele declaratii la Observatorul Antenei 1 legate de schimbarea locului de munca si despre plecarea din Pro TV.

"Sunt 12 ani. Consider ca s-a incheiat o etapa din viata mea de televiziune. Vreau sa mentionez ca nu m-am certat cu nimeni, din contra am ramas in relatii foarte bune cu cei de acolo", a declarat Stefan Banica la jurnal de stiri al postului Antena 1, prezentat de Andreea Berecleanu.

Stefan Banica a spus ca odata cu incheierea emisiunii "Dansez pentru tine", pe care a prezentat-o timp de opt ani de zile, s-a incheiat si un ciclu din cariera lui de televiziune.


"Vreau sa le multumesc oamenilor cu care am lucrat pentru acesti 12 ani frumosi din viata mea, in care am avut realizari notabile, spune eu, am prezentat o emisiune fanion de divertisment, care s-a incheiat dupa opt ani de existenta si pentru mine s-a incheiat un ciclu, asa ca am decis sa aleg o noua provocare, si am venit la Antena 1 unde sper din tot sufletul sa fac performanta cel putin la acelasi nivel la care am facut pana acum", a raspuns Stefan Banica la intrebarea Andreei Berecleanu de ce a plecat din Pro TV.

Intrebat de ce a ales Antena 1, Banica a spus ca a primit o oferta pe care nu o putea refuza. "Am ales Antena 1 pentru ca este o televiziune pe care o vad ca evolueaza si realizeaza performanta, a ajuns un reper in materie de divertisment, iar drumul ei ascendent corespunde cu drumul meu in cariera. Antena 1 mi-a facut oferta sa fac parte din juriul X Factor. Vorbim de o super productie care are succes si in afara si in Romania. Este o mare provocare si sper sa fie de bun augur. (...) Rolul meu de jurat este o mare provocare. Vreau sa vad tineri talentati carora li se ofera o sansa, iar aceasta emisiune le poate implini visul", a spus artistul.

De asemenea, Banica a precizat ca celebrul sau concert de Craciun, care pana acum era transmis de Pro TV va fi difuzat de postul Antena 1.

Newsletter Ele.ro