« Stiri Politic

Traian Basescu, prima reactie dupa arestarea Elenei Udrea: "Justita este corecta"

Miercuri, Traian Basescu a fost la sediul PMP, unde si-a luat noul birou in primire. Cu aceasta ocazie, fostul presedinte a stat de vorba cu jurnalistii si si-a exprimat opinia in ceea ce priveste arestarea Elenei Udrea.

Traian Basescu a marturisit ca, in ciuda acestei situatii, el inca are incredere in Elena Udrea si o va sustine in continuare.

"Justitia este corecta. Nu eu voi discuta justitia, care am sustinut-o in independenta ei si in a face ce trebuie pentru a consolida statul de drept. In ceea ce o priveste pe Elena, convingerea mea este ca in instanta, atunci cand procesul se va derula, va fi capabila sa-si dovedeasca nevinovatia. Cred in omul asta, indiferent cat de suparati sunt toti pe mine ca n-o abandonez. Nu pot sa abandonez ideea ca un om care mi-a fost atat de loial peste noapte devine un om indezirabil. A fost partenerul meu politic, printre foarte putinii care au mai ramas din fostii lideri ai PDL-ului, si asa cum eu o stiu se va bate sa-si dovedeasca nevinovatia. Singurul moment in care as putea sa-mi schimb pozitia ar fi daca judecatorii, cand se va termina procesul, vor spune altfel" - a spus Traian Basescu, citat de stirileprotv.ro.

Newsletter Ele.ro