« Stiri Social

Cazul baietelului ucis de caini: imagini cutremuratoare surprinse de camerele de supraveghere din parc!

Cazul baietelului ucis de caini in apropierea parcului Tei din Capitala ridica tot mai multe semne de intrebare, dupa ce inregistrari video surprinse de camerele de supraveghere din parc au fost facute publice.

Doua camere de supraveghere amplasate pe aleea principala din Parcul Tei au surprins momente din joaca celor doi baieti, inainte ca ei sa iasa din parc catre terenul parasit unde Ionut si-a gasit sfarsitul.

Cancan.ro a prezentat imagini cu un puternic impact emotional, cu cei doi baieti ai familiei Anghel, Ionut, de patru ani, si Andrei, de sase. Cei doi baieti sunt filmati in timp ce alearga prin parc, pe o zona destul de mare insa, in mod ciudat, bunica lipseste si nu apare nicio secunda pe camera, pana in clipa in care, doua ore mai tarziu, Andrei este adus de un barbat strain si pleaca in cautarea bunicii lui.

La ora 9:21 Andrei, cel mare, apare primul, alergand destul de repede pe aleea principala, pe langa fantana. Fratele lui, de patru ani, a ramas cu mult in urma, insa alearga si acesta cat poate de repede pentru a-l prinde din urma pe Andrei. In imagini, baietii se indreapta spre celalalt capat al parcului, fata de zona prin care se presupune ca au iesit. Foarte probabil au continuat sa alerge prin parc pana au ajuns la locul de joaca marginit de gardul spart, gard prin care aveau sa treaca amandoi, patrunzand pe un teren privat, in care s-au intamplat lucruri groaznice, numai de ei stiute.

Dupa aparitia pe camera a celor doi baieti, parcul incepe sa se anime cu parinti, bunici si copii, ce ies la plimbare. De la ora 9.23, baietii Anghel nu mai apar pe niciuna dintre cele noua camere de supraveghere situate in mijlocul parcului si care "acopera" o buna parte din aleea principala. Nici bunica lor nu e de vazut. Nici chiar dupa ora 10.30, atunci cand se presupune ca batrana le-a sesizat lipsa si a pornit sa-i caute.

La ora 11:20, in mijlocul parcului isi fac aparitia doi paznici, care pana atunci se aflasera la posturile lor de observatie. Se aseaza in zona centrala si se uita in toate partile. E posibil sa stea de vorba, dar se poate si sa fi fost anuntati de bunica de disparitia copiilor si sa ii caute cu privirea. Parcul Tei nu este un parc complicat, este aerisit, cu deschidere mare, astfel ca nu e greu sa supraveghezi pe cineva aici.


La 11:36, la doua ore si cincisprezece minute de cand baietii au fost filmati de o camera de supraveghere, pe camera numarul 1, situata chiar la intrarea in parc, este surprins Andrei, baiatul cel mare al familiei Anghel, care intra in parc insotit de un barbat inalt, cu parul inchis la culoare.Tanarul poarta bermude, o camasa in carouri alb cu rosu si adidasi si-l tine pe baiat de mana. Se indreapta direct catre paznici, carora le povesteste cele intamplate.Cei trei barbati si Andrei pornesc apoi catre capatul parcului, catre banca pe care a stat bunica si in momentul in care a ajuns in parc. Vizibilitatea catre zona in care se afla batrana e slaba, dar se poate sesiza ca barbatii o gasesc pe batrana si ii "predau" copilul. Aceeasi camera de supraveghere il filmeaza pe barbatul care l-a adus pe copil plecand, la nici trei minute dupa ce l-a lasat pe Andrei.Interesant este ca, atunci cand barbatul il duce pe Andrei la paznici, langa acestia se afla si un caine, dar baiatul nu pare in niciun fel temator, si sta fara probleme langa el. Acesta este doar unul dintre multele semne de intrebare pe care le ridica acest caz. Urmeaza sa vedem ce adevaruri vor mai iesi la suprafata in zilele urmatoare, si daca, in urma acestor imagini, anchetatorii vor reusi sa dea de urma barbatului care l-a gasit pe Andrei, barbat considerat martor cheie in acest caz.Newsletter Ele.ro