« Stiri Social

Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion. Afla prognoza meteo pe urmatoarele trei luni!

Vremea se anunta foarte calda in urmatoarele trei luni, in special in sud-estul, sudul si vestul tarii. Totusi, cantitatile de apa ar putea prezenta o tendinta de excedent in unele zone ale Romaniei, potrivit prognozei meteorologice valabila pentru intervalul octombrie - decembrie, publicata, vineri, de Administratia Nationala de Meteorologie.

In octombrie, temperaturile medii vor depasi 9,6 grade Celsius in sud-estul si local in sudul si vestul tarii, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de cele normale.

In noiembrie, valorile termice se vor situa peste medii in sud-est si local in sud si vest, iar in restul zonelor acestea pot fi apropiate de limitele normale. Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta o tendinta de excedent in majoritatea regiunilor, cu exceptia sudului.


De sarbatori, in luna decembrie, temperaturile vor fi in general apropiate de mediile multianuale in aproape toata tara, local in sud-estul si sudul tarii fiind posibile temperaturi medii lunare mai ridicate. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in limite, local in centrul tarii fiind posibile valori peste medii (44,8 litri/metrul patrat), iar in sud si vest sub norme.

Sursa: realitatea.net

Newsletter Ele.ro