« Stiri Social

Elon Musk pune pauza pe procesul de achizitie a Twitter-ului

Anunțul a fost făcut după ce fondatorul Tesla a declarat că are suspiciuni cu privire la conturile false pe care le deține Twitter. Investitorii au început să-și pună întrebări în legătură cu decizia de a cumpăra platforma socială, iar, ca și efect imediat, acțiunile Twitter au scăzut cu 11%.

Twitter este pregătit pentru orice scenariu

Elon Musk “a aruncat grenada” prin intermediul unei postări pe Twitter vineri, la 5:44 ora României, iar conform unor surse apropiate ale miliardarului, avocații săi au insistat ca acesta să revină cu un mesaj suplimentar în care confirmă că procesul de achiziție va continua. Astfel, două ore mai târziu, Musk a revenit cu un nou tweet în care menționează că nu s-a răzgândit să cumpere platforma socială. Parag Agrawal, CEO-ul actual la Twitter, a avut o reacție în urma celor întâmplate și a declarat că se așteaptă ca înțelegerea să aibă loc până la final, însă oamenii săi sunt pregătiți pentru orice scenariu posibil.

Clauza trebuia să fie secretă


Se consideră că anunțul inițial a fost făcut într-un moment și format nepotrivit, deoarece Musk a expus publicului larg o clauză cu privire la conturile false și spam, clauză care trebuia să fie secretă. De asemenea, toate actele legate de achiziție, inclusiv clauzele, au fost semnate, lucru care nu mai poate împiedica tranzația.

Citeste restul articolului pe www.risco.ro

Newsletter Ele.ro