« Stiri Social

Lista completa cu principalele centre de vaccinare din Bucuresti

Lista completa cu centrele de vaccinare COVID in Bucuresti a fost aprobata si publucata de Prefectura Capitalei, într-un document oficial semnat de prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

România se află în etapa a doua a campaniei de vaccinare, care include imunizarea populaţiei cu grad de risc şi a lucrătorilor care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale.

Programarea pentru a doua etapă de vaccinare a început pe 15 ianuarie, la ora 15.00, iar vaccinarea efectivă a început pe 18 ianuarie 2021.

Persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cele cu boli cronice și lucrătorii în domenii esențiale se pot programa online pe site-ul programare.vaccinare-covid.gov.ro, acolo unde trebuie configurat un utilizator, fie prin intermediul medicului de familie sau prin aparținători.Programări în vederea vaccinării se pot face și prin call-center, la numărul de telefon 021.414.44.25.

Centre vaccinare COVID în Bucureşti. Adrese şi numărul centrelor

Sectorul 1: Complexul Expoziţional Romexpo (bulevardul Mărăşti nr. 65-67) unde există 12 centre şi 64 de puncte de vaccinare;


Sectorul 2:- Centrul de zi Sfânta Maria (strada Oituz nr. 9) - un centru şi 5 puncte de vaccinare;- Centrul de îngrijire şi găzduire Neghiniţă (strada Viitorului nr. 54) - un centru şi 4 puncte de vaccinare;- Circul Metropolitan Bucureşti (Aleea Circului nr. 15) - trei centre şi 14 puncte de vaccinare;- Centrul Cultural Eminescu (Parcul Naţional) - un centru şi 3 puncte de vaccinare.

Sectorul 4:- Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti (bulevardul Tineretului nr. 8-10) - două centre şi 8 puncte de vaccinare;- Grand Arena Mall (bulevardul Metalurgiei nr. 12-18) - două centre şi 6 puncte de vaccinare;- Sun Plaza (Calea Văcăreşti nr. 395) - două centre şi 10 puncte de vaccinare;- City Office (Piaţa Eroii Revoluţiei) - un centru şi 4 puncte de vaccinare.

Sectorul 5:- Centrul Multifuncţional Sfântul Andrei (strada Progresului nr. 151-171) - un centru şi 4 puncte de vaccinare.

Sectorul 6:- Clubul Seniorilor "Mihai Eminescu" (Calea Plevnei nr. 234) - un centru şi 6 puncte de vaccinare;- Universitatea Politehnică Bucureşti (Cămin 7, Splaiul Independenţei nr. 90) - trei centre şi 16 puncte de vaccinare. În total, în Bucureşti există 30 de centre de vaccinare cu 144 de puncte de vaccinare.

Newsletter Ele.ro