« stiri Estetica

Adevarul despre frumusetea Madalinei Ghenea! Uite cum arata inainte de operatiile estetice!

Madalina Ghenea este una dintre cele mai frumoase romance, si cea care i-a pus inima pe jar lui Gerard Butler. A fost asemanata cu Sophia Loren iar frumusetea ei a ajutat-o sa-si cladeasca o cariera frumoasa peste hotare. Se pare, totusi, ca si Mama Natura a avut parte de putin ajutor din partea... chirurgului estetician.

Madalina Ghenea a plecat din Slatina tocmai in Italia la varsta de numai 15 ani, dupa ce a castigat un concurs de modelling. Frumusetea si naturaletea pe care o afisa in fata aparatului de fotografiat au ajutat-o sa ajunga rapid unul dintre cele mai bine cotate modele din Peninsula, dar au si dat nastere la tot felul de barfe. Unii spun ca a primit totul de la Mama Natura, in timp ce altora le vine greu sa creada ca o astfel de frumusete nu a trecut pragul chirurgului estetician. Adevarul este undeva la mijloc.

Transformarea Madalinei Ghenea in 11 ani de cariera! Uite cum arata modelul la 14 ani!

Despre faptul ca Madalina si-a marit sanii cu ajutorul unui implant mamar s-a tot vorbit pana acum, insa daca ne uitam cu atentie la pozele ei de la inceputul carierei observam fara mare greutate ca si buzele au avut parte de un mic retus. Nici atunci buzele ei nu erau lipsite de senzualitate, insa cu siguranta nu erau la fel de pline ca acum. Cel mai probabi, diferenta de volum se datoreaza injectiilor cu acid hialuronic, insa, din fericire, Madalina nu a exagerat. Asa se face ca, desi buzele ei sunt foarte mari, isi pastreaza totusi aspectul natural. Ne-am dori ca si alte vedete autohtone sa-i urmeze exemplul Madalinei si s-o lase mai moale cu cantitatea de acid hialuronic injectat.
Newsletter Ele.ro