« stiri Estetica

Bianca Dragusanu vorbeste deschis despre operatiile estetice. Vezi prin cate interventii a trecut si ce regreta!

Bianca Dragusanu s-a decis sa vorbeasca despre operatiile estetice pe care si le-a facut de-a lungul timpului. Ea recunoaste ca a gresit cand si-a pus acid hialuronic in buze, insa spune ca este extrem de multumita de silicoane. Despre corpul ei, pe e alta parte, declara ca este exclusiv rezultatul infometarii.

Bianca a fost acuzata de multe ori ca a ajuns sa arate ca o femeie de plastic din cauza prea multor interventii estetice. Diva, insa, sustine ca nu si-a facut decat o interventie majora la nivelul bustului, iar restul au constat doar in injectii cu diferite substante, menite sa-i mareasca buzele sau sa-i ascunda ridurile de expresie.


"Nu sunt o persoana care si-a facut operatii cu nemiluita! Este o falsa impresie, poate si pentru faptul ca m-am schimbat mult de cand sunt in lumea mondena. Daca regret o interventie este aceea la nivelul gurii, a fost groaznic. Mi-am pus acid hialuronic in buze de doua ori, insa de anul trecut, nu imi mai fac nimic. Am vrut sa le am mai carnoase, insa, nu mi-a placut deloc rezultatul final, mai ales ca am slabit foarte mult si era un contrast vizibil intre fata subtire si buzele prea mari. In plus, am o dantura prea frumoasa ca sa nu o lasa sa se vada. Acea gura cu silicon parca nu era a mea, eram alta persoana, asa ca nu o sa mai incerc experiente de genul acesta. Acum, am buzele mele si ma simt perfect" ,a comentat Bianca.

Newsletter Ele.ro