« stiri Estetica

Bile de sare cu unt de shea - ingrijire optima in orice anotimp

Ritualul de îngrijire al fiecărei femei este unul complex. Alături de celebrele creme pentru ten, seruri de hidratare, loțiuni de corp ori săruri pentru baie, putem adăuga la categoria “favorite” și bilele de sare efervescente.

Astfel de produse de îngrijire nu sunt destinate doar hidratării, dar și îngrijirii pielii, au efecte benefice asupra simțurilor și îmbunătățesc starea psihică. 

Utilizarea de bile de baie efervescente, aduce numeroase beneficii. În primul rând aceste produse sunt sursă importantă de vitamine, minerale și substanțe cu efect hidratant pentru piele. În al doilea rând au efect stimulator pentru simțuri. Simțurile care sunt răsfățate în urma utilizării acestora sunt tactil și olfactiv. Bilele efervescente de la MyBoutique.ro au efecte relaxante. Sărurile eliberate în apă favorizează detensionarea emoțională, nervoasă și musculară iar aromele care învăluie încăperea sunt terapeutice.

Bile cu sare și unt de shea - produse artizanale 

Când vorbim de produse de îngrijire și igienă personală, clar le căutăm pe cele mai bune, pe cele care au ingrediente organice și sunt obținute prin metode cât mai naturale. Selectând bile de baie efervescente (Bath Bombs) din magazinul preferat, ai certitudinea că pielea ta va fi cu adevărat răsfățată. Produsele sunt obținute în făbricuțe artizanale din Anglia prin metode vechi. Chiar dacă tehnologia utilizată este inovatoare, rețetele și etapele parcurse sunt cele tradiționale.

În fiecare bilă efervescentă, ce cântărește aproximativ 180g se găsesc săruri pentru baie fine - infuzate în diferite uleiuri esențiale - bicarbonat de sodiu compus care ajută la reglarea PH-ului pielii și care conferă proprietatea efervescentă. Aceste bile de baie efervescente mai au în compoziție și cantități generoase de unt de shea, compus cunoscut pentru efectele vitaminizante și regeneratoare. Untul de shea extras din semințele arborelui cu același nume este utilizat de sute de ani în tratamentele de înfrumusețare. Bilele efervescente au proprietăți regeneratoare, hidratante, reduc inflamația și favorizează vindecarea rapidă a pielii deteriorate.

Descoperă aroma care ți se potrivește


Selectarea bilelor pentru baie cu unt de shea de la MyBoutique.ro poate fi o provocare, pentru că ai numeroase arome disponibile. Dacă vrei să te răsfeți cu arome exotice poți alege bile efervescente Coconut Dream, Hawaian Mango ori sortimentul Ocean cu aromă exotică. Acestea au în compoziție uleiuri esențiale de cocos, mango, Thymus Mastichina, unt de shea și alte ingrediente cheie care învăluie simțurile cu aromele exotice autentice.

Dacă preferi miresmele rafinate ale fructelor, poți selecta bile efervescente de baie cu unt de shea și arome de mandarin, grapefruit, fructe de pădure ori cireșe. Acestea au efecte hidratante și proprietăți aromaterapeutice. Baia este rapid învăluită de mirosul intens, savuros de fructe proaspete. Bilele efervescente sunt mari și concentrate, de aceea și efectele sunt durabile.

Pentru relaxare poți selecta din varietatea de bile cu unt de shea cu arome de lavandă, trandafir, ori pe cele cu aromă de vanilie. Când vrei să te răsfeți cu miresme ce-ți amintesc de copilărie, cu siguranță, trebuie să alegi aromele inconfundabile bubblegum ori baby powder. Clar, acestea sunt aromele care îți vor trezi simțurile.

Bile de baie cu unt de shea - pentru tine sau pentru cei dragi!

Poți achiziționa aceste produse arometeraputice pentru tine. Le poți integra în rutina de îngrijire zilnică sau le poți oferi persoanelor pe care le apreciezi. Bilele pentru baie cu unt de shea produc plăcere cu orice ocazie. 

Newsletter Ele.ro