« stiri Estetica

Implant Barba - ce este si cui se adreseaza?

Barba este asociată cu masculinitatea, iar menținerea aspectului bărbii în stare impecabilă reprezintă pentru mulţi domni o adevărată preocupare. Moştenirea genetică şi dereglările hormonale sunt două dintre cauzele care determină pierderea părului de pe faţă, lăsând urme inestetice. Totuși, golurile nedorite pot fi remediate cu ajutorul medicinei. Metoda FUE Manual Ulimate de implant barbă este una sigură, minim invazivă, oferind rezultate remarcabile de durată.

Ce aduce nou implantul de barbă realizat prin metoda FUE Manual Ultimate?

Intervenția de implant barbă permite acoperirea golurilor de pe faţă sau poate remedia problema legată de păr rar, indiferent de cauzele acestora. Prin această procedură, părul facial capătă aspect uniform oferind domnilor aspectul mult dorit. Inovația tehnicii FUE Manual Ultimate constă în instrumentele de ultimă generaţie utilizate și a analizelor elaborate realizate. 

Această metodă constă în transplantarea manuală a microgrefelor din zona cefei şi implantarea lor în zonele ce trebuie corectate. Particularitatea metodei este dată de faptul că sunt extraşi şi transplantaţi foliculi cu număr de fire de păr similar cu cei existenţi în mod normal în barbă. Aceştia sunt implantați și poziţionaţi, ca firele de păr să aibă aceeași orientare cu cele deja existente.

Tehnica este una meticuloasă, însă rezultatele sunt excepţionale. Părul crescut ulterior va avea aspect natural. Un alt avantaj al tehnicii de implant barbă FUE Manual Ultimate este legat de recuperarea rapidă. Rezultatele unei astfel de intervenții sunt vizibile în 8-9 luni şi sunt de durată.

Cui se adresează intervenția de implant barbă FUE Manual Ultimate?


Implantul de barbă realizat prin tehnica FUE Manual Ultimate poate fi realizat bărbaţilor care doresc să corecteze golurile de barbă, aspectul de păr rărit sau problemele de creștere a părului ce pot apărea în urma intervențiilor chirurgicale suferite la nivelul feței. 

Intervenția este recomandată bărbaţilor maturi, care nu mai suferă din pricina dereglărilor hormonale. Se realizează cu precauție în cazul tinerilor cu vârste mai mici de 20 de ani. Din păcate, această intervenţie nu este recomandată domnilor care suferă de alopecii permanente.

Ce presupune intervenția de implant prin metoda FUE Manual Ultimate

De obicei procedura se împarte în mai multe etape. Într-o primă etapă, preliminară, sunt identificate problemele pacientului şi sunt investigate cauzele care au dus la pierderea părului facial. Într-o etapă ulterioară sunt analizate zonele din care vor fi transplantaţi foliculii. Se testează rezistența firelor de păr şi a rădăcinilor, măsură ce va garanta succesul şi durabilitatea transplantului. 

Într-o etapă ulterioară se vor extragere microgrefele cu foliculi. Acestea sunt selectate în funcție de particularitățile pacientului. Procedura de implantare se realizează cu implantatoare prevăzute cu tehnologie inovatoare. Microgrefele sunt orientate ca firele de păr să deţină aspect natural. 

Rezultatele de durată, recuperarea rapidă, riscurile minime şi avantajele ulterioare ale unui implant barbă sunt doar câteva dintre motivele pentru care acestă intervenție este tot mai atractivă. 

Newsletter Ele.ro