« stiri Estetica

Produsele pentru ingrijirea ta corporala, le gasesti pe toate in acelasi loc - PentruCorpulTau.ro

Indiferent cât de bună vă este gena, cât de minimalist îngrijiți tenul sau pielea, există necesitatea unui ritual de beauty ce trebuie urmat. Îngrijirea corporală înseamnă îngrijire din cap până la picioare. Iar pentru fiecare zonă a corpului și pentru toate necesitățile pe care le putem avea există și produse specifice. Acestea le veți găsi cu mare ușurință online, la PentruCorpulTau.ro.

Îngrijirea picioarelor, un preambul pentru sezonul de vară

Vara când picioarele sunt mai expuse ca niciodată, când purtați sandale și încălțăminte cât mai decupată, aveți nevoie de picioare fine și bine îngrijite. Exersați din timp acest tip de ritual de îngrijire, iar pentru asta la PentruCorpulTau.ro veți găsi produse pentru picioare. Creme cu un conținut de vitamine și în mod special A, E, cele cu uree sunt doar câteva opțiuni aici.

Tratați călcâiele uscate, bătăturile și pentru a ține în frâu mirosul neplăcut puteți opta pentru pudre, inclusiv cea fructată fiind una din variante aici.

Buzele, cele care trădează cât de bine vă îngrijiți tenul și pielea

Buzele crăpate sunt primele care ies în evidență, din păcate, și vă demonstrează câtă atenție acordați îngrijirii pielii. Nu pare să fie o misiune grea, însă rămâne o situație constantă dacă sunteți expuse frigului și vântului și nu vă hidratați corespunzător.

Balsamuri de buze cu arome diverse pe care să le experimentați ori chiar pachete complete cu balsam de buze și creme de mâini regăsiți la pentrucorpultau.ro. Ce spuneți de Pielor?

Îngrijirea pielii


Epiderma trece prin diferite etape, astfel că în funcție de diverși factori ne confruntăm cu piele uscată, iritată, cu foliculită, piele deshidratată printre altele. Pentru fiecare situație de acest gen există și un produs potrivit.

În plus, prevenția este cheia unui ritual optim în ceea ce privește ingrijirea pielii. Asta pentru că menținând pielea curată, hidratată, răsfățat cu cremele potrivite evitați alte situații ce impun tratare.

PentruCorpultau.ro are soluții! Implicit dacă din rațiuni practice alegi epilarea acasă, aici regăsești tot ce ai nevoie, produse profesionale, dar home use. Pielor sau Kallos sunt două dintre brandurile regăsite aici.

Începe cu exfolierea, continuă cu hidratarea

Arsenalul de produse pentru îngrijirea corporală trebuie să cuprindă produse diverse. Asta pentru că totul începe cu o curățare temeinică, continuă cu exfolierea, hidratarea și după caz cu aplicarea acelor creme, produse ce ajută pielea să se refacă.

Povestea este cu atât mai complexă, cu cât trecerea timpului începe să își pună o amprentă serioasă asupra tenului, pielii în general. Aceasta pierde din fermitate, este afectată mai întâi de riduri fine, apoi de cele tot mai profunde. Apar primele fire albe și primele griji legate de acestea. Ai grijă de tine, conservă frumusețea ta naturală și pentru îngrijirea eficientă din cap până în picioare optează pentru gama de produse regăsită la pentrucorpultau.ro.

Comandă online și bucură-te de toate avantajele aferente acestei metode. În timp util primești comanda acasă și poți da start unui ritual de răsfăț și îngrijire pentru corpul tău!

Contact: comenzi@pentrucorpultau.ro  0735-532.802

Newsletter Ele.ro