« stiri Estetica

Terapia Vampir pentru intinerire naturala si vizibila

Ce nu fac vedetele pentru o faţă mai luminoasă, riduri estompate şi ştergerea câtorva ani peste noapte?

Una dintre cele mai în vogă tratamente la ora actuală este P.R.P, cunoscută ca aşa numita Terapie Vampir. Ridurile cutanate se estompează, pielea devine fermă. Tratamentul ajută la regenerarea țesutului cutanat, afectat în timp de slaba oxigenare.

El poate fi efectuat in clinica Skinmed din Bucuresti. Kim Kardashian West a postat forografii cu această procedură. De asemenea, sora ei mai mare, Kourtney, a apelat la această metodă de înfrumuseţare. Şi Victoria Beckham a donat sânge pentru a beneficia de tratamentul natural, vindecător, cu propriile celule regenerante.

Chiar dacă sună un pic creepy, terapia este complet sigură. Durerea este minimă, fiindcă se realizează după anestezie locală prealabilă. Ajută la întinerirea feţei, a gâtului şi decolteului, dar poate fi folosită în orice regiune a corpului. Efectul maxim se obține în 2-3 luni și se menține până la 2 ani.


Metoda constă în recoltarea sângelui de la pacient și procesarea acestuia cu ajutorul unei centrifugi de laborator, care va separa componentele sale. Astfel, celulele roșii sunt separate de plasmă și, practic, se obține o plasmă bogată în trombocite, care este reinjectată în pielea pacientului. Trombocitele conțin factori de creștere și reparare tisulară, care se eliberează în mod normal de organism pentru a vindeca țesutul lezat.

Perioada de recuperare este scurtă, aproape inexistentă, fiindcă roşeaţa pielii durează numai 2-3 ore. PRP-ul folosit în scop cosmetic este o procedura sigură. Nu există riscul de reacții alergice sau de infectare virală sau bacteriană, deoarece folosește sângele propriu al pacientului. Există câteva contraindicații pentru efectuarea procedurii.

Cele mai frecvente urmări nedorite sunt roșeața și umflarea zonei tratate, care persistă o perioadă foarte scurtă de timp. Tratamentul se face în cabinetul dermatologic, sub supravegherea medicului.

Skinmed Clinic
Adresa: Piata Alba Iulia nr. 2, București 
Telefon: 0786 356 361
Website: www.skin-med.ro

Newsletter Ele.ro