« stiri Estetica

Top 5 cele mai eficiente terapii noninvazive pentru fata si corp 2022

Vara se apropie rapid şi hainele groase sunt rând pe rând înlocuite cu cele ce lasă pielea la vedere. Odată cu această schimbare se manifestă şi o preocupare mai intensă a doamnelor şi domnilor pentru aspect. Cum este firesc se caută modalităţi rapide şi eficiente de remodelare corporală şi îndreptare a imperfecţiunilor.

Pentru ca în căutările motoarelor de căutare printre cele mai accesate expresii sunt “remodelare corporală”, “criolipoliza păreri” şi “criolipoliza preţ”, ne-am propus să descoperim mai multe despre metodele inovatoare de înfrumuseţare. 

Criolipoliza -  Ce este? Avantaje

Criolipoliza este o procedură modernă de remodelare corporală ce permite îmbunătăţirea  aspectului fizic în timp rapid. Este un tratament noninvazivă apreciat de oamenii moderni ce vor rezultate vizibile în timp scurt. Procedura presupune îngheţarea celulelor adipoase, ulterior acestea se dezintegrează şi sunt eliminate prin circuitul limfatic. Este o modalitate de remodelare corporală localizată confirmată de cercetătorii de la Harvard.

Venus Legacy corporal  - cui se potriveşte?

Tratamentele de remodelare corporală cu Venus Legacy corporal îmbină cele mai noi tehnologii ce permit obţinerea rapidă a rezultatelor. Tratamentele realizate cu dispozitivul Venus Legacy nu doar că îndepărtează grăsimea, dar sunt eficiente în tonifierea musculară şi a dermică. Reprezintă soluţia ideală pentru bărbaţii şi femeile ce doresc să scape de aspectul de piele lăsată, de celulită sau musculatura netonifiată. 

Venus Legacy facial - rezultate rapide!


Tratamentele faciale cu Venus Legacy nu sunt doar relaxante dar şi eficiente, rezultatele fiind vizibile de la prima intervenție. Cu tehnologia propusă prin Venus Legacy sunt îndepărtate petele, cearcănele, ridurile fine. Dispozitivul este eficient și poate diminua aspectul de  guşă dublă. Este dovedit că tehnologia cu radiofrecvență multipolară, are eficiență ridicată este nedureroasă, noninvazivă fiind o alternativa confortabilă şi convenabilă.

Mezoterapia cu ace facială - ten curat fără semne, fără cicatrici!

Mezoterapia facială este o variantă eficientă de remediere a problemelor de pigmentare facială, a ridurilor şi a cicatricelor inestetice. Este varianta ideală de tratament potrivită pentru ten matur şi obosit. 

Epilare definitivă cu laser - impecabilă oricând!

Tratamentele de epilare definitivă cu laser sunt variante tot mai atractive pentru oamenii moderni, ce pun preţ pe aspect. Venuse Epilative se diferenţiază de alte variante datorită tehnologiei inovatoare ce permite înlăturarea totală a părului indiferent de nuanţa pielii supuse tratamentului.

Acestea sunt doar câteva dintre soluţiile rapide şi eficiente, ce cu siguranţă, vor creşte încrederea şi stima de sunt în această vară. Fiecare sesiune petrecută la salon, este plăcută iar rezultatele remarcabile. 

Newsletter Ele.ro