« Tendinte moda

Cele mai glam tinute ale Angelinei la Cannes

Fara indoiala, Angelina Jolie este una din cele mai spectaculoase aparitii pe covorul rosu. Bomba sexy sau mandra mamica in devenire, iata cateva din cele mai glamuroase aparitii ale Angelinei la Cannes.
Despicatura sexyInsotindu-l pe Brad Pitt la premiera ultimului sau film "Inglorious Basterds", Jolie fura lumina reflectoarelor in rochia Versace Atelier, despicata pentru a lasa piciorul sa se vada in totalitate, bijuteriile Loraine Schwartz si buzele rosu-aprins.Mandra mamica


Chiar si insarcinata, Angelina ar putea da clasa celor mai in voga modele. La premiera desenelor Kung Fu Panda din 2008, Jolie a purtat o rochie verde vaporoasa semnata Max Azria Atelier si bijuterii Bulgari.Cina si un film?


Luandu-si o noapte libera departe de covorul rosu, actrita a imbracat o rochie maxi cu imprinturi semnata Nicole Miller alaturi de geanta ei favorita Bally, pentru a lua cina cu Brad Pitt.

La costum


Lasand rochiile deoparte, Jolie a fost chic intr-un sacou semnat Dolce&Gabbana la sedinta foto pentru The Challenging la Cannes.
Confortabil si chic


Mamica in devenire a combinat stilul si confortul intr-un caftan Reem Acra la premiera filmului The Challeging.
In lumina reflectoarelor


Brad aproape ca nici nu a mai contat atunci cand si-a facut aparitia la bratul Angelinei pe covorul rosu, la premiera din 2007 a filmului lui Pitt Ocean's 13. Purtand o rochie radianta Emanuel Ungaro si bucle lejere, Angelina a incantat blitzul aparatelor de fotografiat.

Newsletter Ele.ro