« Tendinte moda

Halloween: masti sexy asortate la LBD

Anul acesta sarbatoresti Halloween-ul printr-o petrecere cu clasa? Mergi la balul mascat de Halloween intr-o Little Black Dress (LBD) sexy, iar pentru completarea look-ului apeleaza la masti!

Lacul lebedelor

O masca minunat de decadenta! Daca ai invita-o pe Maria Antoaneta la mica ta petrecere, cred ca ar purta aceasta masca. Dar daca vrei sa o intruchipezi pe maria Antoaneta in acest Halloween, masca accesorizeaza minunat o LBD.
Ivory, crema si dantela

Asortata la o rochie neagra, sexy si simpla in acelasi timp, vei fi Frumoasa Balului de Halloween cu aceasta masca delicata.

Stralucire de toamna

Aceasta este o masca "2 in 1". O poti folosi de Halloween si vei omagia toamna in acelasi timp. Genial!
Albastru fermecator

Vei fi asemenea unei Craiese sexy a Zapezilor cu aceasta masca in culoarea albastrului perlat, asortata la LBD.Masca zgripturoaicei

Realizata din piele neagra, aceasta masca o poti folosi si cu alte ocazii. Nu lua in seama comentariile lor: oamenii te vor invidia.


Corbul din piele

Evident, aceasta este o piesa de arta. Nici macar nu ai nevoie sa imbraci o LBD semnata de un designer cunoscut, deoarece oamenii nu se vor vedea altceva in afara de masca superba.Signora Bianca

Vei arata minunat cu aceasta masca alba. Leaga-ti parul la spate in coc, trage pe tine LBD, leaga-ti un sirag delicat de perle la gat sau la mana si esti gata de party! Nu uita sa-ti pui si niste tocuri ametitoare!


Carnaval

Masca in rosu si alb constrasteaza superb cu rochita neagra. Vei fi o bomba sexy!
Dantela diafana de culoare neagra

Cat se sexy este aceasta "masca"? Nu se poate mai sexy de atat!
Steampunk

Aceasta masca este insasi definitia atitudinii cool.

Spune-ne si noua: anul acesta vei face o petrecere de Halloween? Ce costumatie vei avea?
Autor: Nuage

Newsletter Ele.ro