« Creme anticelulitice

Jennifer Aniston dezvaluie secretul ei pentru a scapa de celulita la 50 de ani

Jennifer Aniston a șocat pe toata lumea cu silueta sa sculptată chiar si la 50 de ani. Actrița este mai frumoasă ca niciodată, așa că ne inspirăm din secretul ei de frumusețe pentru a elimina celulita și pentru a avea niște fese perfecte. Tocmai când credeam că singura modalitate de a evita pielea de portocală sunt rutinele sportive exhaustive, vedeta ne surprinde cu acest ritual pentru a rămâne în formă.

Cum elimină Jennifer Aniston celulita

Prin intermediul site-ului 'Hola', un specialist a asigurat că vedeta a încercat un tratament cunoscut sub numele de 'cupping'. Această procedură de origine chineză, a cucerit multe celebrități de la Hollywood, deoarece, deși aparține unui curent de medicină veche, beneficiile sale estetice au fost descoperite recent.


Ce este tratamentul cupping?

Cupajul este o abordare de medicină alternativă care utilizează tehnica aplicării ventuzelor pentru a genera un vid care aspiră pielea. De obicei, este folosit pentru recuperarea musculară, dar recent au fost descoperite beneficiile sale pentru tonifierea corpului și stimularea circulației sângelui. Credem că este o alternativă interesantă pe care o vom încerca cu siguranță în curând. 

Newsletter Ele.ro