« Masti de fata

Cum sa faci o masca cu ananas pentru a preveni caderea parului

In general știm că a avea un păr perfect nu este o sarcină ușoară, de aceea îți prezentăm un remediu de casă cu ananas care te va ajuta să previi căderea părului, pe lângă obținerea unor bucle definite și perfecte! Această propunere este perfectă pentru tine, așa că îndrăznește să încerci acest elixir natural cu o mulțime de nutrienți pentru părul tău.

Cum să faci o mască cu ananas pentru părul ondulat?

Ingrediente:

2/3 căni de semințe de in
Coaja unui ananas
4 pahare de apă potabilă
2 linguri de ulei de măsline


Preparare și metodă de utilizare:

Puneți cojile la fiert până când apa capătă o culoare galbenă, în medie va dura 20 de minute la foc mic. Adăugați semințele de in și amestecați cel puțin trei minute pentru ca semințele să nu se lipească de vas. Se strecoară astfel încât reziduul să fie separat.

Adăugați uleiul de măsline și amestecați până când obțineți o soluție omogenă. În timp ce masca ajunge la temperatura camerei, periați-vă părul și împărțiți-l în patru secțiuni.

Aplicați pe fiecare secțiune, de la rădăcini până la vârfuri, până când întreaga coamă este acoperită. Se lasă să acționeze timp de 30 de minute și se acoperă cu o cască de duș sau cu o pungă de plastic. La final, clătiți cu apă caldă și șamponați. Pentru rezultate optime, repetați de două ori pe săptămână.

Newsletter Ele.ro