« Stiri Frumusete

Arta ilustrata pe unghii

Preocuparea doamnelor pentru a avea o manichiură impecabilă, denotă grija pe care o manifestă faţă de sănătata şi aspectul mâinilor. Indiferent de anotimp, mâinile implică o grijă aparte, fiind expuse permanent factorilor externi. Aşa cum pielea are nevoie de hidratare, aşa şi unghiile au nevoie de tratamente speciale, pentru ca aspectul şi calitatea lor să emane sănătate şi frumuseţe.

Manichiura de bază

Indiferent spre ce tip de manichiură să înclină, este foarte important ca înainte de a alege lacurile, ojele sau gelurile pentru cromatizare, să se realizeze de o manichiură de bază, prin care cuticulele şi unghiile sunt tratate şi ajustate. Fie că alegeţi să o realizaţi acasă, fie că preferaţi să mergeţi la salon, trebuie să ştiţi că această etapă este esenţială pentru o satre bună a unghiilor şi a pielii mâinilor. NailsUp vă vine în ajutor cu o gamă foarte extinsă de produse, de la ustensile şi accesorii, până la oje şi geluri, toate destinate îngrijirii optime a mâinilor şi unghiilor.

Manichiura cu personalitate


Indiferent de manichiura aleasă, datorită dezvoltării impresionante pe care a parcurs-o acest palier al îngrijirii şi întreţinerii, vă puteţi bucura de posibilitatea de a jongla cu ideile dumneavoastră creative, conferind unghiilor un aer aparte, personal şi original. Apelând la produsele puse la dispoziţie de NailsUp, veţi avea posibilitatea de a da manichiurii şi mâinilor dumneavoastră un aspect unic, obţinând adevărate opere de artă, alegând să le personalizaţi cu ajutorul tatuajelor şi sticker-elor, dar şi cu minunatele produse nail art. Astfel, folosindu-vă imaginaţia şi spiritul creator, veţi realiza cele mai originale şi interesante unghii, apelând la paiete, pietricele de diferite culori şi texturi, pigmenţi coloraţi şi strălucitori, sclipici, ştrasuri, cât şi toate ustensilele şi produsele necesare realizării unei astfel de manichiuri.

Artă şi frumuseţe

Folosind produsele puse la dispoziţie de NailsUp, vă puteţi creiona o manichiură potrivită ţinutelor elegante şi de ocazie. Astfel, nu doar bijuteriile pe care le-aţi ales să accesorizeze vestimentaţia vă vor da un plus de eleganţă şi stil, ci şi manichiura care va împleti cele mai interesante şi nonconformiste tehnici şi metode de pigmentare şi accesorizare, strălucind şi epatând prin originalitate şi frumuseţe, potrivindu-se discret şi elegant ţinutelor şi bijuteriilor alese. Manichiura se bucură astfel de standare cu totul noi, unghiile devenind opere de artă în miniatură, expresie a talentului, îndemânării şi creativităţii. Împletind pietricele, ştrasuri, sclipici şi pigmenţi, veţi aduce arta pe unghiile dumneavoastră.

Newsletter Ele.ro