« Stiri Frumusete

Cum sa faci botox de casa cu musetel si cuisoare, spune adio injectiilor

Pentru a scăpa de ridurile de pe fata nu trebuie să apelezi la tratamente costisitoare sau la temutele injecții, ci trebuie doar să știi cum să îți faci propriul botox de casă cu ingrediente 100% naturale. Uită de ace și include această rețetă în rutina ta de frumusețe.

În prezent, aplicarea botoxului a câștigat multă popularitate datorită beneficiilor estetice pe care le oferă, cum ar fi faptul că reduce considerabil ridurile de expresie datorită efectului său de lifting, ceea ce face ca pielea să pară mai fină și mai întinsă. Potrivit Clinicii Mayo, este vorba de o toxină cunoscută sub numele de toxina botulinică de tip A, creată dintr-o bacterie numită Clostridium botulinum, care obține rezultate reale în ceea ce privește aspectul dermului odată ce este injectată sub piele.

Funcția sa principală este de a relaxa mușchii și de a-i paraliza temporar, provocând un fel de paralizie care diminuează semnele de îmbătrânire și ajută la prevenirea formării de noi riduri. Bineînțeles, ca orice tratament, injecțiile cu botox au riscurile lor, așa că este întotdeauna indicat să mergeți la un medic sau la un specialist în care aveți încredere, astfel încât să fie făcut corect, altfel poate cauza probleme grave de sănătate sau chiar deformări ale feței.

Dar dacă vă este frică de ace și vreți neapărat să optați pentru o alternativă mai naturală, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să apelați la botoxul de casă, cu care veți obține același efect, dar fără a fi nevoie să vă supuneți unei intervenții chirurgicale. Cel mai bun lucru este că nu trebuie să cheltuiți foarte mulți bani, deoarece veți găsi majoritatea ingredientelor în bucătăria dumneavoastră.


Cum se prepară botoxul de casă pas cu pas

Ingrediente:

Cuișoare: un antiseptic natural care ajută la eliminarea semnelor de acnee, a cicatricilor și previne apariția ridurilor.
Anason: un condiment care previne îmbătrânirea și accelerează producția de colagen al pielii.
Ceai de mușețel: o plantă care dezumflă și ajută la tonifierea pielii, precum și la diminuarea aspectului porilor.

Pregătirea: Se aduce la fierbere o cană de apă și apoi se adaugă o linguriță de cuișoare și o linguriță de anason .Lăsați aceste două ingrediente să fiarba timp de aproximativ 15 minute, amestecând din când în când. După acest timp, adăugați un plic de ceai de mușețel în amestec. Se lasă la infuzat timp de aproximativ 5 minute. Se ia de pe foc și se folosește o strecurătoare pentru a îndepărta resturile de anason și cuișoare, lăsând doar lichidul care se toarnă într-un recipient separat.


Newsletter Ele.ro