« Stiri Frumusete

Masca naturala din nuca de cocos pentru a elimina ridurile si liniile fine

Semnele îmbătrânirii sunt ceva absolut normal în viața noastră, deoarece începând cu vârsta de 30 de ani producția de colagen scade, iar pielea noastră își pierde din fermitate și elasticitate, însă este foarte important să avem grijă de piele pentru a preveni semnele premature. De aceea îți vom spune cum să faci o mască naturală cu nucă de cocos pentru a elimina ridurile și liniile de expresie.

Colagenul este o proteină care se găsește mai ales în piele și oase și este responsabil de susținerea țesuturilor și, deși producția sa scade în mod natural, există și alți factori care favorizează distrugerea sa, cum ar fi obiceiurile proaste de somn, o alimentație dezechilibrata, bogată în zaharuri, fumatul, poluarea, alcoolul și soarele. Datorită beneficiilor sale în conferirea unui aspect mai tânăr al pielii, colagenul este unul dintre cele mai utilizate ingrediente în produsele cosmetice, deoarece joacă un rol foarte important în întărirea pielii, oferindu-i elasticitate și hidratare.

Apa de nucă de cocos este un elixir pentru piele, deoarece conține acid lauric, care ajută la combaterea ciupercilor și la tratarea acneei, de asemenea, înmoaie, hidratează, curăță pielea și previne lăsarea pielii.


Mască naturală din nucă de cocos pentru a elimina ridurile și liniile de expresie

Veți avea nevoie de:

- Ulei sau pulpă de aloe vera
- Apă de nucă de cocos
- Castravete

Cum se aplica, reteta pas cu pas: Se taie castravetele în bucăți. Amestecați castravetele cu trei linguri de apă de cocos și uleiul sau pulpa de aloe vera. Odată obținută pasta, aplicați această mască pe pielea curățată seara. Se lasă sa actioneze timp de 20 până la 25 de minute. Clătiți cu apă călduță. Hidratează-ți bine pielea. 

Newsletter Ele.ro