« Tratamente cosmetice

Ele.ro a testat pentru tine: OxyGeneo - tratamentul inteligent pentru un ten luminos

La sfarsitul unei zile incarcate, am ajuns in Salonul La Mignonne , pentru a incerca un tratament revolutionar ce promitea sa-mi energizeze tenul.

Dupa insuficiente ore de somn, mult stres, factori externi agresivi, tenul meu era tern, lipsit de stralucire si, sincer, nu imi pusesem mari sperante in tratamente sau alte solutii ce promiteau efecte miraculoase imediate.

In scurt timp am facut cunostinta cu OxyGeneo si parca ceva s-a schimbat in momentul in care intreaga procedura mi-a fost explicata. Nimic complicat, nimic de neinteles.Conceptul revolutionar al lui OxyGeneo utilizeaza chiar reactia naturala a corpului pentru a oxigena pielea din interior. Ati inteles! De aici si numele sau de botez, OxyGeneo.

Aparatul inteligent, genereaza programul potrivit pentru fiecare pacienta, si stabileste numarul de sedinte, in functie de problemele pielii, varsta, tipul de ten.

OxyGeneo are doua tipuri de tratament:

NeoBright - este o combinatie inovativa a celor mai de calitate ingrediente pentru a hrani pielea si a o face mai stralucitoare. Tratamentul lucreaza impreuna cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea si pentru a da stralucire tenului in mod natural.

NeoRevive - lucreaza pentru a infuza in piele nutrienti activi ce imbunatatesc echilibrul si textura pielii. Tenul tau va arata si se va simti mai neted, ferm, hranit si "Renascut".

Ambele tratamente functioneaza pe acelasi principiu, singura diferenta constand in combinatia si concentratia de substante folosite in timpul procedurii.

In cazul meu, OxyGeneo a sugerat ca as avea nevoie de 4 sedinte NeoBright (pret/sedinta - 240 ron, 4 sedinte - 800 ron), asa ca, in cele ce urmeaza va voi descrie acest tip de tratament.

Ce se intampla, mai exact, in timpul procedurii care, o sa va mirati, dureaza doar 14 minute?

Combinatia de oxigenare a pielii si exfoliere lucreaza impreuna pentru a re-energiza, a reda stralucirea si pentru a crea un ten hranit, echilibrat si sanatos

Tratamentul este impartit in doua faze, fiecare de cate 7 minute. Ambele faze sunt blande, placute, asa ca nu ai de ce sa te temi.

Prima faza este cea in care stratul exterior al pielii iti este exfoliat in cel mai bland mod.

In timpul procedurii de exfoliere nu vei simti decat usoare intepaturi, ca si cum ai pune pe fata o pastila efervescenta. Ce se intampla de fapt cand simti usoare intepaturi? Ei bine, e semn ca tratamentul isi face treaba!


Mai precis, OxyGeneo produce nenumarate bule pe minut, bogate in C02 care explodeaza delicat pe suprafata pielii.

Acest mediu bogat in C02 induce un efect psihologic numit Efectul Bohr.

Cum raspunde corpul tau?

* Trimite sange bogat in O2 catre zona respectiva
* Creste fluxul capilarelor de sange
* Creste metabolismul celulelor pielii

In faza a doua, timp de alte 7 minute, vei avea parte de un masaj placut, in timpul caruia tenul care acum este oxigenat, este practic hranit cu nutrienti si ingrediente active.


De ce este special OxyGeneo?

Este singura tehnologie care desfasoara 3 actiuni vitale in mod simultan:
1. Curatire si exfoliere eficiente.
2. Oxigenare natural a pielii din interior.
3. Infuzie de nutrienti activi in epiderma.

Ca si rezultat, textura pielii este mai rafinata si mai hranita, per total tenul este mai neted si mai luminos, si in acelasi timp echilibrat si stralucitor. Si pot sa spun ca am simtit-o pe pielea mea!

Am plecat de la salon cu un ten mai luminos, mai neted, cu o culoare uniforma, pori micsorati, iar efectele s-au vazut si a doua zi. Evident, nicio minune nu se poate intampla peste noapte asa ca mi-am facut programare in urmatoarele 3 saptamani pentru alte 3 sedinte cu OxyGeneo. Sedintele ar trebui repetate la 2-3 luni.

Unde gasesti tehnologia OxyGeneo?

Te vei putea convinge de efectele OxyGeneo asupra tenului tau daca iti faci o programare la Salonul La Mignonne ,care apartine firmei Estetiq Solutions, distribuitor exclusiv Pollogen.

Salonul este unul micut si cochet, cu un aer usor retro dar in acelasi timp cu cele mai noi servicii si tehnologii din domeniu. Il vei gasi pe strada Romulus 35, intre Piata Unirii si Hala Traian, intr-un cartier de case din perioada interbelica. Te vei simti cu adevarat rasfatata intr-o atmosfera intima, calda, cu servicii personalizate, bazate pe calitate, nu cantitate.

Salonul ofera serviciile obisnuite de hair styling, cosmetica, manichiura, masaj, dar ofera o gama larga de tratamente dermato-cosmetice dintre cele mai noi (foto-regenerare, mezoterapie, epilare SPL, tratamente cu radio-frecventa, terapie LED, criosauna).


Te intereseaza un anumit produs/tratament? Scrie-ne(in zona comentarii)despre alte tratamente pe care ai vrea sa le testam pentru tine!

Newsletter Ele.ro