« Tratamente cosmetice

Perfect Slim lucreaza si in tura de noapte

Variatiile de greutate, regimul alimentar dezordonat, lipsa miscarii, toate acestea fac ca 46,2% dintre femei sa se confrunte cu problema celulitei inestetice. Perfect Slim de la LOreal Paris lucreaza acum 24h din 24h pentru inlaturarea problemei.Perfect Slim de zi, intr-o formula noua, stimuleaza arderea lipidelor si destocarea grasimilor datorita continutului de CoAxel care s-a dovedit stiintific ca mareste de 8 ori cantitatea de lipide arse. In acelasi timp, reda fermitatea pielii si opreste degradarea fibrelor elastice care determina vergeturile prin continutul de Par Elastyl care stimuleaza producerea de noi fibre de colagen si elastina.

Fluxul sanguin cutanat creste incepand cu ora 23, creand un moment propice aplicarii gelului Perfect Slim de noapte. Se recomanda un masaj stimulant dupa aplicare pentru a maximiza drenajul lipidelor din tesuturile pielii.
Perfect Slim de noapte asociaza captorii de glucide cu un complex drenant. Un activ brevetat LOreal, extras dintr-un arbore originar din Brazilia, inhiba captarea zaharurilor in celulele adipoase pentru a limita stocarea grasimilor. Extrasul de Ginko si Escina, prin dilatarea si intarirea capilarelor, reactiveaza micro-circulatia in tesuturile afectate de celulita, favoriznd drenarea lipidelor din tesuturi.

Rezultatele sunt dovedite: diametrul coapselor mai mic cu 2,8 cm dupa numai 4 saptamani de utilizare zilnica, dimineata si seara.

Perfect Slim de zi: 591 000 lei
Perfect Slim de noapte: 591 000 lei

Newsletter Ele.ro