« Tratamente cosmetice

Tenul tau in 2021: cum sa ai un look fresh in 5 pasi simpli

Desi in anul 2020 tendinta de ingrijire a pielii a fost inclinata mai mult spre ingrijirea acasa, minimalista tendinta de skin care in anul ce urmeaza se indreapta catre proceduri mai blande executate in cabinetele de cosmetica, sustin specialistii. Daca si tu vrei sa ai un ten luminos, protejat de efectele purtarii mastii, iata care vor fi cele mai cautate proceduri de skincare, de la Mihaela Rotaru, make-up artist si trainer la Scoala Rottaru, scoala de cursuri de calificare acreditate in domeniul beauty:

Peeling-uri chimice
Fie ca alegem variantele mai blande, pe care le putem face acasa, fie ca alegem cabinetul cosmetic, peelingul va fi mereu un truc excelent pentru a obtine o piele mai luminoasa si a reduce ridurile superficiale, spune Mihaela Rotaru. 
 
Laser si microneedling
Femeile se vor preocupa tot mai mult de un aspect natural si sanatos al tenului, intrucat purtarea machiajului nu este recomandata atunci cand trebuie sa purtam masca. Aceste proceduri vor avea cautare si pentru a combate Maskne – o afectiune a tenului causata de purtarea mastii, explica Mihaela Rotaru. 

Produse de ingrijire cu ingrediente naturale
Interesul fata de produsele de ingrijire de o calitate cat mai buna si cat mai naturala, va creste semnificativ. Contextul pandemic ne-a facut sa constientizam mai mult cat este de important sa avem grija de sanatatea noastra si implicit a pielii noastre, prin urmare etichetele curate vor fi mai cautate ca niciodata, mai spune Mihaela Rotaru. 
Anti Blue Light skincare
Stiai ca lumina albastra, generata de ecranele telefoanelor si a computerelor, accelereaza procesul de imbatranire prematura a pielii prin stimularea productiei de radicali liberi? Iar in contextual actual, pielea noastra este tot mai afectata. Din acest motiv, produsele anti blue light vor avea o mai mare cautare in anul ce urmeaza, mai adauga expertul.

Skin fasting
Desi nu este un concept nou, skin fasting sau skin detox, va capata din ce in ce mai multa popularitate in 2021. De ce? Raspunsul e simplu: obligativitatea purtarii mastii ne impinge sa avem grija de tenul nostru si sa il lasam liber pentru a se regenera mai rapid, prin urmare vom avea mai multe zile free de produse de machiaj, conchide specialistul.

Newsletter Ele.ro