« Tratamente cosmetice

Tratamente pentru maini de invidiat

Mainile...

...de cele mai multe ori tradeaza varsta,
...sunt o adevarata arma de seductie,
...o carte de vizita a fiecarei doamne si domnisoare,
...si un atuu pentru cele care le ingrijesc corespunzator.

Mainile noastre merita mai mult!

Incepand cu data de 2 iulie la Lady Butterfly va asteapta noi tratamente SPA: Hand SPA tratamente pentru maini mai fine, mai frumoase si lipsite de riduri.

Un tratament pentru... maini si suflet care va va face sa va iubiti pur si simplu mainile. Puteti spune adio mainilor ridate si uscate, unghiilor casante si exfoliate: de acum mainile dvs. vor arata superb.

Va invitam la Lady Butterfly pentru a va bucura de efectele relaxante si extrem de eficiente ale tratamentului pentru maini Hand SPA:

masajul de tip Jacuzzi care actioneaza asupra celor 78 de puncte utilizate in presopunctura pentru tratamentul mainilor;

cromoterapia: rosu pentru stimularea circulatiei sanguine, verde cu scop antiinflamator si albastru pentru pielea sensibila si pentru normalizarea sebumuluiSunt doar inceputul unui tratament cara va promite nu doar niste maini mult mai frumoase ci si o sesiune de relaxare totala. Tratamentul consta intr-un prigram in 3 pasi beneficiind de toata atentia cuvenita:

curatarea si exfolierea fina a mainilor;
aplicarea tratamentului individualizat anti-rid, depigmentare sau reparator unghii;
la finalul tratamentului SPA aplicarea printr-un masaj delicat al hidratantului "Gene Rebuilder", al unei creme revigorante si al unui gel special "Bio Tech".


Aromele imbietoare, muzica linistitoare si ambientul placut va vor desfata toate simturile, iar mainile dvs vor fi mai frumoase ca niciodata.

Iar vara aceasta Lady Butterfly va asteapta cu nenumarate oferte si la tratamentele corporale.

Super oferta: Pana pe data de 2 iulie inclusiv, la achizitionarea unui abonament in valoare de min. 1200 RON beneficiati de 40 % reducere: dvs. achitati 60 % din pret iar restul vi-l facem noi cadou.

In luna iulie ofertele continua:

preturi speciale la abonamente in intervalul orara 13 - 17;
pachete cu PRETURI SPECIALE in orice interval orar.

Vara aceasta este a dvs. Bucurati-va de ea! Va asteptam la Lady Butterfly - idealul siluetei tale. Rasfat, Infrumusetare si Relaxare.


Sursa: Lady Butterfly

Newsletter Ele.ro