« Tratamente cosmetice

Tu cata grija ai de tenul tau?

Ti-ai terminat micul program matinal casnic. In sfarsit, ai ceva timp doar pentru tine: ai ramas singura in fata oglinzii... Observi ca tenul e mult mai stralucitor! Vizibil mai ferm si mai neted. Zambesti: tu stii "secretul".

De o vreme, noaptea, in timp ce dormi, sau ziua, cand esti la birou, NIVEA DNAge actioneaza profund asupra tenului tau. Iar secretul este ca aceasta contine acid folic.

Ce este acidul folic*? O vitamina miraculoasa pe care corpul uman nu o poate produce in mod natural, dar care joaca un rol-cheie in sanatatea celulelor. Desigur, daca celulele tale sunt sanatoase, si tu arati mai bine.
Sanatatea celulelor depinde insa de reproducerea continua si fara erori a ADN-ului, iar acidul folic joaca un rol foarte important in acest proces.

Acidul folic si NIVEA DNAge

Daca vrei sa ai cu adevarat grija de tenul tau, asigura organismului necesarul de acid folic. De pilda consumand si legume verzi, rosii, cartofi, fasole uscata, mazare ori seminte de floarea-soarelui.De fapt, un ten imbatranit inseamna ca celulele si-au pierdut capacitatile autoregenerative.
Lasa-ti si tu tenul atins de actiunea delicata NIVEA DNAge! Acidul folic pe care-l contine repara celulele afectate de factorii nocivi exteriori, stimuland totodata refacerea celulelor.


Prin aplicarea cremei NIVEA DNAge, acidul folic ajunge direct la celulele tenului tau. Astfel, efectul obtinul este rapid, iar tenul tau primeste exact cantitatea de acid folic de care are nevoie.Tehnologia revolutionara anti imbatranire concentrata in NIVEA DNAge cu acid folic este parca anume creata pentru tine deoarece actioneaza acolo unde incepe imbatranirea: la nivel celular.

Rezultatul? Tenul tau este mai tanar si mai ferm, iar ridurile vizibil reduse!

* Numele deriva din latinescul folium, care inseamna frunza.

www.NIVEA.ro/DNAge

Newsletter Ele.ro