« Tratamente cosmetice

Tu ce fel de celulita ai?

Nu putem vorbi despre un aparat care face minuni, mai ales cand e vorba despre o problema atat de complexa precum celulita. In plus de asta, fiecare femeie este unica iar solutiile nu pot fi generalizate.

Am incercat sa dam doar cateva exemple de tipologii tratate cu succes cu Starvac si de modul in care se lucreaza la un centru de infrumusetare:

1. Cazul supraponderal cu musculatura intarita:
In prima faza se recomanda tratamente de termoterapie, pentru a topi tesutul adipos, a-l diminua, dupa care se lucreaza intens cu Starvac-ul pentru a elimina celulita.
Efecte: diminuarea vizibila a celulitei, precum si a centimetrilor - efectele se refera la efectuarea unui abonament combinat tip starvac-termoterapie, minim 10 sedinte din fiecare.

2. Cazul supraponderal cu musculatura flasca:
Se poate lucra direct cu tratmentul tip Starvac, caci celulita este mult mai vizibila si mai intinsa pe suprafata pielii.
Efecte: scaderea in centimetri, eradicarea celulitei in zonele muschilor interiori, diminuarea ei de pe muschii fesieri si laterali - efectele se refera la un abonament tip Starvac de 10 sedinte. Pentru efecte vizibile imediat se recomanda combinarea cu electrostimulare.

3. Cazul aripioarelor proeminente fara un surplus mare de kg in rest:
Fara a lua in calcul forma osaturii (care ramane aceeasi, fiind determinata genetic) putem lucra intens cu metoda Starvac pe aceste zone cu probleme, completand ulterior cu sedinte de presoterapie.
Efecte: sunt acelea de scadere vizibila in centimetrii dupa 10 sedinte, iar dupa 20 de sedinte efectul este acela al unei liposuctii.

4. Cazul celulitei intinse pe tot corpul, fara a se putea vorbi de surplus de greutate:
Datorita alimentatiei sau chiar a unei determinari genetice se poate observa celulita pe gambe, pe burta, pe brate... Avantajul acestui aparat este ca are dispozitive adaptate fiecarei zone tratate. Astfel se poate lucra si pe aceste zone intr-un mod mai delicat.
Efecte: disparitia in propotrtie de 80% a celulitei de pe corp - efectele se refera la efectuarea unei serii de minim12 sedinte in mod intens, precum si la sedintele de intretinere de Starvac la fiecare saptamana.


5. Cazul pielii flasce cu celulita vizibila:
Se recomanda tratament combinat de tip Starvac - Electrostimulare - Termoterapie - Presoterapie minim 10 sedinte din fiecare. Efectele incep sa se vada dupa un calup de doua sedinte combinate caci organismul nu este obisnuit cu nici un tip de efort, dar pentru ca aceste efecte sa se definitiveze si sa se mentina dupa terminarea unui astfel de tratament se recomanda, prin rotatie, cate o sedinta saptamanal.

Aceste exemple au caracter orientativ si sunt efectiv cazuri tratate cu succes la centrul nostru. Si nu uitati ca este mai usior sa previi decat sa tratezi.


Pentru mai multe informatii puteti contacta:

Body Shape
Str. Dionisie Lupu (Zona Piata Lahovari ) nr.61, ap.5.
Telefon: 318 61 21 / 0721.22.47.43.
www.bodyshape.ro

Newsletter Ele.ro