« Tratamente cosmetice

Unghii decorate de primavara

Unghiile colorate nu se demodeaza niciodata, prin urmare incerca urmatoarele idei artistice de arta pe unghii , speciale pentru o primavara in trend!

Foloseste culorile cheie, in tendinta in acest an, pentru o manichiura de top.

Decoreaza-ti unghiile cu printuri minunate si modele pentru a fi sigura ca vei iesi in evidenta din multimea de fashioniste, prin look-ul tau unic!


Accentueaza-ti unghiile perfect colorate cu idei hot de primavara din arta unghiilor, prezentate mai jos. Manichiura colorata nu au fost niciodata atat de versatila si in trend ca in acest sezon. Paleta de culori infinita iti permite sa te dezbraci de toate restrictiile si sa experimentezi cu tendintele dragute si pline de farmec.
Exploreaza efectul vizual al unghiilor tipatoare, intr-un curcubeu de culori, si asigura-te ca ai atitudinea potrivita pentru a le arata ca o adevarata profesionista. Pune-ti abilitatile de artista la incercare si asigura-te ca lucrezi cu instrumente si produse de inalta calitate. Acestea sunt intr-adevar, unii dintre principalii factori care pot asigura cele mai bune conditii pentru o sesiune de manichiura impecabila si de succes.

Nimic nu tipa versatilitate mai mult decat arta vopsirii unghiilor. Prezinta-ti propriul stil si pune-ti talentul de desenator la incercare cu cele mai tari modele de manichiura ale momentului. Foloseste-ti creativitatea pentru a-ti imagina un model unic pentru unghiile acrilice sau scurte, in scopul de a te transforma intr-un real trendsetter.


Adopta aceste modele pentru un look la moda ce radiaza a talent artistic. Combina diferite culori intr-o manichiura moderna ce va alunga monotonia care poate distruge o tinuta vestimentara corecta. Transforma fiecare zi intr-o petrecere cu stilul propriu de pictura pe unghii. Incepe cu aceste exemple fermecatoare!

Arta decorarii unghiilor are o multitudine de stiluri. De la cele extreme la modele discrete si clasice, incearca-le pe toate. Buline, desene cu prajituri, modele de fructe, printuri nautice si multe altele alcatuiesc un set inepuizabil de modele pentru manichiura, de unde te poti inspira. Vei arata super-sexy cu unghiile tale de primavara!Autor: Nuage

Newsletter Ele.ro