« Make Up

Cum sa indepartezi lipiciul pentru gene care ramane la ochi dupa scoaterea genelor?

Îndepărtarea genelor false dintr-o singură mișcare curată este un miracol rar al frumuseții. Se întâmplă doar o dată sau de două ori din sute de încercări, în alte dăți se lasă cu ciupirea dureroasă a genelor naturale, cu o urmă de lipici pentru gene lăsată pe pleoape și necesitatea de a îndepărta ulterior reziduurile de lipici rămase la ochi.

Pentru persoanele care sunt la început în purtarea genelor false poate părea în regulă să dea jos genele prin smulgere și apoi să se încerce scoaterea excesului de lipici cu o pensetă. Dar ghici ce? În acest fel în mod sigur rămâne lipici în continuare la ochi, chiar și a doua zi, chiar și după ce te speli pe ochi. Iar în timp această practică poate duce la deteriorarea genelor naturale. Încercarea de a elimina resturile de lipici cu obiecte ascuțite nu este deloc o idee bună. În schimb, poți încerca o strategie în trei pași pentru a-ți da jos genele false fără a-ți irita pielea delicată a ochilor sau a-ți smulge și genele naturale.

Înmoaie zona până când genele se pot dezlipi ușor

Pentru gene sintetice te poți folosi de un prosop din microfibră udat cu apă caldă, pe care sa il pui pe față. Apăsă ușor prosopul peste ochi. Repetă acest pas de 3-4 ori pentru a slăbi adezivul genelor. În funcție de cât de mult adeziv utilizezi, genele ar trebui să se îndepărteze cu ușurință, s-ar putea chiar să se separe complet de linia genelor pentru o îndepărtare fără durere.

Pentru gene high-end trebuie să știi că nu este indicat să le atingi cu o cârpă umedă, deoarece acest lucru va dăuna designului și va afecta calitatea genelor astfel că acestea nu vor mai putea fi folosite. În schimb, poți să treci un tampon de bumbac cald și umed de-a lungul benzii genelor de câteva ori pentru a ajuta la slăbirea lipiciului. Îndepărtează ușor genele, dezlipindu-le cu atenție de pe marginea exterioară. Alege gene de calitate din magazinul https://www.pourellebeauty.ro/ și te vei bucura de o experiență minunată purtând aceste gene.

Folosește un demachiant puternic

Odată ce ai îndepărtat genele, lasă-le deoparte pentru curățare și depozitare. Aplică un demachiant pentru ochi rezistent la apă pe un tampon de bumbac și îndepărtează cu atenție machiajul rezidual și lipiciul de pe ochi fără a freca.

Ajutorul din bucătărie: ulei de măsline extravirgin.

Sincer, orice tip de ulei este adecvat pentru îndepărtarea adezivului rezidual al genelor, favoritul tuturor fiind uleiul de cocos. Cu toate acestea, uleiul de măsline extravirgin este mult mai la îndemână. Pune o linguriță de ulei într-o ceașcă, înmoaie un tampon de vată în ulei și astfel vei îndepărta ușor lipiciul încăpățânat care ți se blochează între gene. Când se întâlnește cu uleiul, adezivul alunecă de pe gene și de pe pleoapă în câteva secunde. În plus, acesta are proprietăți de hrănire și îngroșare a părului, astfel că poate fi și un tratament pentru a obține gene voluminoase. Deși uleiul nu ar trebui să irite ochii, spală bine zona cu apă după această procedură.