« Sfaturi utile

Cum faci o coronita de Craciun dintr-un umeras. Iti va placea la nebunie ideea!

Se apropie Craciunul si deja magazinele sunt pline de ornamente de toate felurile. Cele mai frumoase sunt si scumpe in acelasi timp. Insa pentru a economisi bani frumosi iti poti face acasa o serie intreaga de decoratiuni.

In ziua de astazi au devenit tot mai apreciate produsele handmade. Si asta pentru au o amprenta personala. De aceea, daca ai timp si putina indemanare, nimic nu te impiedica sa iti creezi singura ornamentele pentru casa. In clipul urmator vei descoperi cum poti face o coronita de Craciun dintr-un banal umeras din sarma precum cele pe care iti primesti hainele de la curatatorie.

In primul rand trebuie cu putina forta sa modelezi sarma umerasului astfel incat sa ii dai o forma cat de cat rotunda. Cercul nu trebuie sa fie perfect. Apoi ai nevoie de 50 pana la 80 de globuri dintre cele mai ieftine sau globuri mai vechi, care ti-au ramas din podoabele de brad din anii trecuti.


Taie cu un cleste sarma aproape de carlig si incepe sa adaugi pe ea globurile ca pe niste margele insirate pe o ata. Foloseste globuri de culori si de marimi diferite si lasa-le sa se aseze cat mai inghesuit cu putinta. La final, prinde capetele de sarma unul de celalalt si agata coronita unde vrei tu cu ajutorul carligului de umeras. Ca sa maschezi carligul, poti prinde de el o funda mare.Newsletter Ele.ro