« Sfaturi utile

In camping ca acasa

Iti place sa fii in mijlocul naturii, sa dormi in cort, sa stai seara in jurul unui foc de tabara.

Dar cine spune ca in mijlocul naturii nu poate fi aproape la fel de confortabil ca acasa?

Iata cateva accesorii ce nu trebuie sa-ti lipseasca pentru a-ti face camparea mai placuta.

Portabilitatea este cheia

De ce sa te lipsesti de bucataria de acasa? Aceasta bucatarie portabila se instaleaza in cateva secunde si face pregatirea mesei in aer liber mult mai usoara. Ia cu tine si un blender manual pentru a te bucura de cocktailurile tale preferate in jurul focului, si o lanterna cu baterii pentru a nu trebui sa gatesti la lumina lunii.
Servire de nota 10

De ce sa faci echilibristica? Ia cu tine aceste tavi cu suport special pentru farfurie si pahar si nu mai trebuie sa-ti faci griji ca masa nu este perfect stabila.

Luam masa in oras?

Aceasta masuta de lemn este ajustabila pe inaltime - depinde ce doresti: un restaurant european sau unul japonez? Adauga si niste scaunele pliante colorate si un gratar cu carbuni numai bun pentru fripturile tale gustoase.


Distractie pe iarba

Intinde o paturica rezistenta la apa suficient de confortabila pentru a dormi pe ea. Conecteaza-ti ipodul la un speaker/stereo care functioneaza si cu energie solara, apoi relaxeaza-te cu melodiile preferate la un joc de carti sau scrabble.
Marcheaza-ti teritoriul

Pentru putina intimitate, atarna o gentuta de voiaj pentru cosmetice, alaturi de o chiuveta portabila din PVC, si simte-te ca in intimitatea toaletei tale de acasa.
Nu te rataci

Daca iti place aventura si salbaticia, ia cu tine in rucsac apa, gustari, o harta si un GPS pentru a te asigura ca iti gasesti drumul inapoi la cort.

Newsletter Ele.ro