« Sfaturi utile

Siemens Incorporabile. Design modern si stil inconfundabil

Siemens Electrocasnice, liderul european in domeniul electrocasnicelor incorporabile, lanseaza gama exclusiva de produse Siemens Incorporabile, in cadrul unui eveniment gazduit de World Trade Center.

Siemens ofera solutii de ultima ora pentru interioare moderne si deosebit de sofisticate. Prin introducerea unor produse unice pe piata, Siemens stabileste noi standarde in domeniu si lanseaza trend-uri de design si functionalitate. Gama de electrocasnice incorporabile de la Siemens se caracterizeaza printr-un design exclusivist, prin inovatie tehnologica, performanta si fiabilitate si se adreseaza atat specialistilor in arhitectura, design interior si proiectare, care pot recunoaste cu usurinta calitatea solutiilor propuse de Siemens si le pot recomanda sau utiliza in propriile proiecte, cat si consumatorului final, interesat in a-si transforma mediul de lucru din bucatarie intr-un spatiu cu totul aparte si de a integra zonele functionale cu cele de relaxare din locuinta. Gama Siemens Incorporabile cuprinde intreaga serie de electrocasnice de bucatarie, cuptoare, frigidere, masini de spalat vase, hote si plite electrice si presupune o proiectare dedicata a spatiului, astfel incat toata aparatura sa se muleze si sa se integreze perfect in arhitectura bucatariei, iar spatiul functional sa fie exploatat la maxim.

In cadrul lansarii oficiale Siemens Incorporabile au fost prezentate cele mai fascinante produse electrocasnice incorporabile ale gamei. Cuptorul liftMatic este cea mai recenta inovatie de la Siemens si prezinta un concept revolutionar in domeniul electrocasnicelor - cuptorul este actionat pe verticala, astfel incat vesela aflata in interior devine usor accesibila si se evita in acest mod riscurile de lovituri si arsuri - toate acestea printr-o simpla apasare de buton.

Recent cuptorul liftMatic a fost distins de catre "Institut Francais du Design" cu premiul "Janus de l`Industrie 2006" - o recunoastere a performantei in tehnologie si fiabilitate. In plus, liftMatic si-a adjudecat "Red Dot Design Award 2006" si "IF Design Award 2006" -prestigioase premii din domeniul designului.


Plitele cu inductie reprezinta solutia ideala pentru cei grabiti, oferind economie de timp si energie. Functia powerBoost permite o incalzire de doua ori mai rapida a plitei si, in consecinta, diminueaza timpul de fierbere. Inovatia acestui produs consta insa, in primul rand, in sistemul de inductie care presupune incalzirea continutului vasului prin generarea unui camp magnetic. Astfel, plita ramane rece chiar si in timpul functionarii, iar gatitul devine mai sigur ca niciodata.

Un alt produs exclusivist si inedit oferit de Siemens este hota cu DVD, care infrumuseteaza prin imagine si sunet experienta gatitului. Datorita DVD player-ului incorporat in hota, de acum inainte nu veti mai rata nici o secventa din filmul preferat, pe care puteti sa-l urmariti in timp ce gatiti.

Ultima generatie de masini de spalat vase de la Siemens este prevazuta cu sistemele touchControl - operare prin senzori integrati in panoul de control - si aquaVario - jetul de apa este reglat automat in functie de gradul de murdarire a veselei aflata inauntru.

BSH Electrocasnice SRL este filiala din Romania a BSH Bosch und Siemens Hausgerate GmbH, concern german cu activitate multinationala, avand cifra de afaceri anuala de peste 7,3 miliarde euro. BSH Electrocasnice a fost infiintata in 1999, si are ca obiect principal de activitate importul si distributia in Romania a aparatelor electrocasnice sub numele de marca Bosch si Siemens, precum si asigurarea serviciilor after-sales in garantie si post-garantie pentru aparate electrocasnice. Gama de produse oferite include frigidere, combine frigorifice, masini de gatit, de spalat rufe si uscatoare, masini de spalat vase, aspiratoare, roboti de bucatarie, cafetiere si multe alte aparate electrice de uz casnic, care se impun prin calitate, fiabilitate si soluii tehnlogice avangardiste.

Newsletter Ele.ro