« Slabire rapida

Fructul care te ajuta sa slabesti rapid. Se gaseste peste tot si costa 50 de bani

Vrei sa slabesti usor, fara sa te infometezi? Ei bine se pare ca un fruct banal, care se gaseste peste tot in Romania si care costa si foarte putin te poate ajuta sa iti atingi cat mai repede acest obiectiv. 

Mai exact, este vorba despre mere. Acestea au numeroase beneficii pentru sanatate si te pot ajuta sa pierzi kilograme bune. Merele au o cantitate mare de fibre, de aceea pot reduce aparitia tulburarilor intestinate,  inclusiv diverticulita, hemoroizii şi chiar unele tipuri de cancer. Consumul de mere ajută de asemenea la controlul nivelului de insulină prin eliberarea de zahăr lent în fluxul sanguin.


Totodata, merele pot curata organismul si, datorita continutului de pectina, ajuta la reducerea nivelului de colesterol prin diminuarea secreţiei de insulină din sânge. Conform studiilor, persoanele care consuma cel putin 5 mere pe saptamani reduc semnificativ riscul aparitiei bolilor respiratorii.

Potrivit medicinei chineze, merele contribuie la consolidarea inimii, potolesc setea, lubrifiază plămânii, scad mucoasa şi cresc fluidele corporale. Conform unui studiu brazilian, consumul unui măr înainte de masă a ajutat femeile să piardă cu până la 33%  mai mult în greutate, faţă de femeile care nu au consumat.

Newsletter Ele.ro