« Stiri Dieta

Cum poti slabi pana la 30 de kilograme cu o dieta foarte ieftina. Recomandarile Mihaelei Bilic

Nutritionistul Mihaela Bilic a dezvaluit in ce consta o dieta simpla, care te poate ajuta sa slabesti pana la 30 de kilograme. Specialistul in nutritie o numeste dieta omului sarac, dar sanatos. De asemenea, ea spune ca rezultate se vad rapid, iar efectele acestei cure de slabire sunt de durata. 

 „Eu zic că slăbești, în șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere de intestine, faceți această experiență voi pentru voi”, a spus Mihaela Bilic.


Pentru a slabi cu aceasta dieta este necesar să beți o cafea cu lapte la micul dejun. După aceea, în restul zilei, trebuie să consumați maximum două ciorbe. Cum pentru o oală de ciorbă este nevoie de 30 de lei, iar aceasta poate rezista și cinci zile, regimul propus ar avea un preț de aproximativ șase lei pe zi. 

„Încercați cu două ciorbe pe zi și dimineața, nu știu, o cafea cu lapte, și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în șase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbește nu știu între 20 și 30 de kilograme”, a explicat medical nutriționist.

Newsletter Ele.ro