« Stiri Dieta

Natalie Portman dezvaluie trucul pentru a slabi rapid si fara exercitii fizice la 40 de ani

Natalie Portman este una dintre actrițele de la Hollywood care ne-a surprins cel mai mult cu talentul și frumusețea ei. Ea a dezvăluit recent fanilor săi unul dintre trucurile ei pentru a slăbi rapid.

Cel mai bun lucru este că nu vei avea nevoie de rutine sportive exhaustive pentru a avea un abdomen perfect. Vei fi surprinsă cât de ușor este să îți definești silueta într-un timp record!

Care este secretul lui Natalie Portman pentru a pierde in greutate?

Actrița a împărtășit în mai multe rânduri că iubește sportul, de la yoga, tenis, pilates și chiar mersul pe jos, însă, recent, și-a modificat antrenamentul pentru noul ei rol. Pentru a pierde in greutate si pentru a avea un corp perfect actrita se bazeaza foarte mult pe smoothie-uri. 


Dieta a jucat un rol esențial în transformarea ei, deoarece a fost surprinsă recent afișând un corp mult mai musculos decât suntem obișnuiți să o vedem, iar nouă ne place cât de puternicăarată pe platoul de filmare al noului ei proiect!

De ce vă ajută smoothie-urile să pierdeți în greutate?

Smoothie-urile au ajuns să ne revoluționeze ritualul micului dejun, fiind ideale pentru îmbunătățirea obiceiurilor alimentare și, astfel, pentru a slăbi într-un timp scurt. Secretul lor constă în faptul că ingredientele acestor smoothie-uri sunt legumele, fructele, ovăzul, laptele vegetal etc., considerate alimente hrănitoare. Ai încerca smoothie-uri ca Natalie Portman pentru a pierde în greutate rapid?

Newsletter Ele.ro