« Stiri Timp liber

4 accesorii pentru telefoane mobile care iti vor salva viata

Telefoanele mobile au devenit o extensie a corpului nostru. Nu este rau sa le folosim, insa este mai important sa le folosim atentie, in scopuri care sa ne aduca beneficii si sa nu devenim dependenti de acestea. 

Telefoanele mobile nu sunt foarte ieftine si nici nu le schimbam atat de des, de aceea trebuie sa avem cat mai multa grija de ele, astfel incat sa aiba o durata de viata mai mare. In acest sens, trebuie sa stii ca exista numeroase accesorii utile pentru telefoanele mobile, care iti pot face viata mai usoara, dar care te vor ajuta sa eviti unele accidente. Iata cateva dintre acestea: 

1. POPSOCKETS

Prizele Pop Sockets facilitează ținerea telefonului mobil, deoarece trebuie să-l țineți doar cu degetele. 

2.  Oglinda 


Da, crezi sau nu, îți face o mega favoare să ai o oglindă la îndemână. Vă puteți machia fără a fi nevoie să scoateți o oglindă sau un accesoriu suplimentar. Este foarte la îndemână. 

3. CARD HOLDER

Pe telefonul mobil iti poti tine astfel toate cardurile la un loc, astfel incat sa nu fii nevoit sa cauti cu disperare unul atunci cand ai nevoie de el. 

4 CARCASĂ PENTRU BATERII

Cel mai mare cosmar este sa ti se descarce telefonul cand esti plecat de acasa. Cu o astfel de carcasa nu vei mai duce aceasta grija. Vei fi sigur ca ai la indemana cu ce sa iti incarci telefonul oriunde te-ai afla.

Newsletter Ele.ro