« Stiri Timp liber

Are aproape doi metri si 100 de kilograme, dar i-a facut pe toti sa planga! Ce a spus luptatorul asta a smuls lacrimi tuturor

Un luptator cu o statura impunatoare a reusit sa isi impresioneze prietenii si sa ii faca sa planga ca niste copii printr-un gest atat de simplu.

Pentru ca nu isi mai vazuse iubita de mai bine de jumatate de an, sportivul si-a ascultat inima si a ales sa renunte la visul lui pentru ea.

VEZI VIDEO CU SCENA IMPRESIONANTA AICI

Scena s-a petrecut in show-ul Utopia din Olanda si, atat colegii lui din show cat si milioane de oameni care au vazut scena au fost impresionati de decizia barbatului.

In aceasta toamna, versiunea romaneasca a show-ului UTOPIA incepe la Prima TV, o productie de televiziune cum nu s-a mai vazut in Romania. Lupta pentru crearea unei societati ideale ii va supune pe cei 15 concurenti la probe in care curajul trebuie sa fie insotit de imaginatie, abilitatile de relationare fiind esentiale.


Fie ca este vorba de gatit, gradinarit sau curatenia in locuinta comuna, toti cei 15 temerari, cu personalitati si viziuni diferite, vor stabili impreuna prioritatile. In acelasi timp, ei vor trebui sa-si impuna propriile reguli pentru a supravietui si evolua in lumea nou creata.

Prima TV ii vrea in UTOPIA pe cei care sunt convinsi ca au puterea sa schimbe lumea in care traiesc. Fii unul dintre cei 15 alesi! Inscrie-te pe utopiatv.ro !

Newsletter Ele.ro