« Stiri Timp liber

Lucruri care fac o aplicatie buna de mobil

În zilele noastre, amatorii de pariuri sportive pariază direct de pe telefoanele mobile. Să pariezi pe sporturi nu a fost deci niciodată atât de ușor. Astfel că amatorii de pariuri sportive, pot să parieze și să urmărească actualitatea din sport de oriunde și oricând grație celor mai bune aplicații.

Cea mai buna aplicatie de pariuri se poate instala pe Android sau pe iOS. Dar, care sunt oare principalele atuuri sau funcționalități pe care să mizezi?

Pentru a selecta cea mai bună aplicație de pariuri sportive, este important să ții cont de câteva criterii specifice. Trebuie ca aceasta să răspundă cerințelor sau exigențelor tale în calitate de parior sportiv. Iată care sunt mai pe scurt, diferitele funcționalități, propuse de bookmakers:

- Fluiditatea și ergonomia. 
- Modurile de joc propuse. 
- Bonusurile de bun venit. 
- Cotele. 
- Cataloagele cu sporturi și pariuri. 
- Modalitățile de plată. 
- Pariurile și streamingul în direct. 
- Securitatea aplicației. 

Bonusurile de bun venit. Sunt un argument foarte interesant pentru a încerca o aplicație de pariuri pe mobil. Îți permit în același timp să încerci să pariezi fără riscuri, limitând pierderile în cazul unui pariu sau pronostic eronat.

Bonusurile de bun venit sunt în același timp, cea mai bună modalitate de a testa un bookmaker de pariuri sportive, fără riscuri, însă.

Fluiditatea și ergonomia. Atunci când vine vorba despre optimizarea pentru smartphone sau tablete, nu toate aplicațiile sunt la fel. Unele sunt foarte ușor de utilizat și sunt o alternativă de calitate pentru unele site-uri de pariuri, în timp ce altele nu te ajută să ai cea mai bună experiență.

Viteza de încărcare este un lucru extrem de important. Nu ai cum să pariezi pe o platformă care se mișcă extrem de greu!

Modurile de joc propuse. Unii bookmakers se disting unii de alții prin moduri de joc mai ludice și mai inventive.


Importanța cotelor. Este vorba despre un aspect extrem de important. Cotele sunt cele care definesc posibilele câștiguri. Dar, nu toate aplicațiile propun aceleași cote. Deci este important să analizezi tendința.

Catalogul de sporturi și tipurile de pariuri propuse. Trebuie să te uiți atent și la numărul de pariuri propuse, la numărul de campionate sau turnee la care este posibil să plasezi unele mize. Trebuie să studiezi de asemenea în detaliu și tipurile de pariuri posibile de realizat la fiecare întâlnire sportivă.

Funcția de streaming live. În acest fel, poți urmări evoluția mizelor în direct. Unele aplicații pot propune și animații 3D sau rezumate ale întâlnirilor pentru a putea vedea cum avansează pariurile tale.

Modalitățile de plată. Diferitele modalități de plată oferite de casele de pariuri prin intermediul aplicațiilor lor mobile sunt alte criterii esențiale de luat în considerare atunci când alegi o aplicație de pariuri. Este important să știi care sunt diferitele metode disponibile pentru a finanța contul de jucător, fie prin card de credit, portofel electronic, card preplătit etc.

Unii operatori de pariuri online oferă posibilitatea de a-și credita contul de jucător prin PayPal, ceea ce reprezintă o garanție de securitate atunci când cunoști investiția portofoliului online în securitate și protecția datelor.

Securitatea aplicației

Securitatea și fiabilitatea aplicațiilor de pariuri sportive se află în centrul evaluării acestora. Într-adevăr, dacă pariorii nu se simt în siguranță pe o platformă de pariuri, ei vor ezita în mod natural să facă transferuri de fonduri.

Unele aplicații de pariuri sportive oferă un sistem de identificare a amprentei care permite o mai mare securitate pentru contul lor de jucător. Licența oficială emisă este, de asemenea, o garanție a securității și fiabilității, deoarece casele de pariuri trebuie să îndeplinească criterii exigente pentru a se califica.

Newsletter Ele.ro