« Stiri Monden

Adela Popescu a revenit de urgenta la Vorbeste Lumea, insa pentru o suma uriasa de bani. Ce salariul incaseaza acum vedeta

Adela Popescu a revenit de urgenta la munca, la carma emisiunii Vorbeste Lumea, desi abia a nascut cel de-al treilea bebelus. Se pare insa ca aceasta graba nu a fost planuita, caci sefii de la Pro TV i-au facut o oferta de urgenta dupa ce partenerul sau Cove a plecat de la emisiune. 

Proaspata mamica a revenit la serviciu pentru o suma mult mai mare, potrivit impact.ro. Astfel, ca Adela a fost contactata de sefii de la Pro TV care au motivat-o sa vina la emisiune pe un salariu mult mai mare decat avea initial. Astfel, daca pana acum Adela castiga 2000 de euro, acum ar incasa lunar 3000 de euro, o suma deloc de neglijat, mai ales ca actrita are acum o familie mult mai numeroasa. 


"Adela, îți facem 3.000 de euro pe lună, dar hai, e urgent, i-ar fi transmis șefii din Pro TV, în încercarea de a o determina pe Adela să revină mai curând pe micile ecrane."

Și se pare că aceștia au fost suficient de convingători încât frumoasa prezentatoare să se organizeze acasă, apelând la sprijinul mamei sale, și să revină în fața telespectatorilor. Noul format îi include și pe simpaticii co-prezentatori, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, care s-au alăturat emisiunii matinale. 

Newsletter Ele.ro