« Stiri Monden

Andreea Mantea, anunt soc: "Ne-am despartit acum doua saptamani"

Andreea Mantea a anuntat public ca s-a despartit de iubitul sau, Cristian Mitrea, in urma cu doua saptamani.

Vedeta a marturisit ca despartirea s-a facut de comun acord, iar motivul nu a fost faptul ca luptatorul ar fi primit mesaje indecente de la o admiratoare.

"Sa se inteleaga foarte clar, nimeni nu a inselat pe nimeni. Noi doi ne-am despartit inca de acum doua saptamani. Am hotarat de comun acord si in conditii amiabile ca e mai bine sa mergem pe drumuri separate. Noi doi am avut o relatie frumoasa, ne-am iubit si avem in continuare sentimente frumoase unul fata de altul, dar nu se mai putea sa aveam o relatie. Ruptura s-a produs in urma cu doua saptamani", a declarat Andreea Mantea pentru WOWbiz.ro.

De asemenea, Andreea Mantea a declarat ca nu i se pare corect sa ajunga sa fie acuzata de fostul sau iubit pentru aceste mesaje fabricate de presa.
Andreea Mantea si Cristian Mitrea au inceput scandalul, dupa despartire. Uite ce acuzatii isi aduc!
"Articolul care a aparut pe un alt site este total nefondat si plin de nesimtire la adresa mea. A mea si a lui. De o saptamana sunt presata de acest site sa declar una-alta si acum ma trezesc bagata in acest scandal. E groaznic! E o minciuna totala si sunt acuzata pe nedrept!", a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Newsletter Ele.ro